reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Jest to zwykła wizyta w której lekarz powie ci jak wygląda procedura, zaleci badania które trzeba wykonać przed zaczęciem procedury :)
Nie ma się czego bac in vitro nie jest takie straszne 😛
dokładnie, jedynie czego uczy in vitro to cierpliwości - trzeba sie w nią uzbroić.
Ja też polecam grupę In vitro w Polsce na FB, jest tam mega dużo wiedzy w tym obszarze. I pytanie tutaj na forum, bo na dziewczyny zawsze można liczyć. ❤️

Mamy nadal 6 zarodków🩵🩷
4 bardzo dobre i 2 słabsze, które przetrzymamy do niedzieli i zobaczy co z nimi będzie✊

A miałyście/bedziecie mialy zapładniane 6 komórek czy wiecej? Nam lekarz powiedzial ze przy podpisaniu dokumentów mamy powiedziec ile chcemy,ze względu na moja endometriozę mozemy zaplodnic wiecej niz 6. No i statystycznie przy zapłodnieniu 6 komórek powstają zazwyczaj 1-2 zarodki..

reklama
A miałyście/bedziecie mialy zapładniane 6 komórek czy wiecej? Nam lekarz powiedzial ze przy podpisaniu dokumentów mamy powiedziec ile chcemy,ze względu na moja endometriozę mozemy zaplodnic wiecej niz 6. No i statystycznie przy zapłodnieniu 6 komórek powstają zazwyczaj 1-2 zarodki..
u mnie padła decyzja, że zapladniamy więcej niż 6 komórek, że względu na słabe nasienie męża. I z tego co mówił embriolog to zaplodnili 8 komórek, ale 2 tak jakby od razu odpadły, i zostało 6

Do góry