marzycielko
Fanka BB :)
my tez alkohol pijemy tylko okazyjnie ale mój jak prawdziwy chłop piwka napić sie lubi i ogólnie nie widzę w tym problemu jak raz na jakiś czas sobie to piwo wypije ale teraz to do wylewu mnie doprowadza ;p co do papierosów to żadne z nas nie pali@marzycielko po to tu jesteśmy aby się wspierać
Zajmij najlepiej czymś głowę, my np spędziliśmy cały weekend na działce i działaliśmy w ogrodzie i nie było czasu na myślenie i przez całą stymulacje wymyślałam sobie dodatkowe rzeczy aby nie myśleć o tym wszystkim chociaż było mi już bardzo ciężko. Myślę, ze takie zajęcie czymś głowy duzo pomaga
Mój mąż jest bardzo solidarny ze mną, ale my też mało pijemy normalnie i nie palimy wgl więc dla nas to normalność. Ja też nie popadlam w skrajności podczas stymulacji, jedyne co to nie piłam kawy (no i oczywiście bez używek żadnych) ale podczas stymulacji prawie codziennie zjadłam jakieś ciastko, paczka, jadłam też w Maku i bylam z koleżankami na burgerze pilnowałam jedynie bardzo regularnych godzin przyjmowania leków, starałam się lepiej wysypiać i jak pogoda była ok to wracałam spacerekiem z biura
cały czas próbuje zając czymś głowę ale wiadomo jak człowiek siadzie w domu to myśli przychodzą jak na zawołanie
dzięki dziewczyny za wsparcie <3