Jesli tylko taki "odpoczynek" ma pomóc w zajściu w ciąże i prawidłowym rozwoju to mogę jeszcze poczekaćI pewnie tak będzie u nas. No trudno. Może organizm trochę odpocznie po 8 miesiącach stymulacji.
reklama
Ja też zgodnie z zaleceniem lekarza mam przyjmować Estrofem doustnie 3x1Ja wg zaleceń stosuje estrofem doustnie
@Madzialena. Jutro będziesz już coś wiedzieć?Jestem już po dostałam informację, że jest 11 jajeczek (zaraz po punkcji) i ponoć dopiero w dniu transferu dowiem się co i jak. W sensie, jeżeli będzie wszystko dobrze, to przy transferze, jeżeli nie, to wtedy będą dzwonić wcześniej. Czyli kolejne 5 dni w niepewności
@marzycielko, @Madame JS jak się czujecie?
Wiesz już jak dokładnie wygląda procedura transferu odroczonego? Kiedy trzeba zgłosić się do lekarza, bierze się wówczas jakieś leki?Ja też zgodnie z zaleceniem lekarza mam przyjmować Estrofem doustnie 3x1
marzycielko
Fanka BB :)
Ja się czuję normalnie jedynie co zauważyłam to mam bardziej czule piersi ale to może od całej stymulacji i progesteronu który teraz biorę
Madame w którym dniu miałaś krwawienie implantacyjne?
Madame JS
Leki mnie trochę dobijają... ;-) A jak u Ciebie?@marzycielko, @Madame JS jak się czujecie?
Madame JS
Jakoś 5-6dpt.Ja się czuję normalnie jedynie co zauważyłam to mam bardziej czule piersi ale to może od całej stymulacji i progesteronu który teraz biorę
Madame w którym dniu miałaś krwawienie implantacyjne?
marzycielko
Zarodek 3 czy 5 dniowy?Jakoś 5-6dpt.
Zastrzyki za mną. Jutro punkcja, troszkę się bojęLeki mnie trochę dobijają... ;-) A jak u Ciebie?
reklama
Madame JS
Pięciodniowy.Zarodek 3 czy 5 dniowy?
Podziel się: