reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Dziękuję, dobrze się czuję. Jestem po 3 dniach zastrzyków i właśnie nie boli mnie nic, nie czuje nic, tylko ta wysypka,plamki mnie martwią, ale myślę, że to może być efekt świątecznego obżarstwa, bo od ponad roku jestem na diecie przeciwzapalnej, a w święta mocno pofolgowalam. Aaa i do tego mam zaparcia. Jak do jutra nie będzie poprawy, to zgloszę to mojemu lekarzowi.
wcale nie musisz odczuwać stymulacji :)
ja przez cala stmulacje czula sie dobrze dopiero pod koniec czula jakby mi ktoś napompował jajniki i mnie lekko uciskały :)

reklama
Nie pozostaje Nam nic innego jak czekać... Choć ciężko, wiem ale damy radę 😊 Kiedy zamierzasz testować a kiedy beta? ☺️
Dziewczyny ! Powodzenia ! Dawajcie znac ❤️

U mnie
13.04 (7dpt) 31 beta
15.04(9dpt) 102.8 beta
Zamiast cieszyc się , to się stresuje czy w pon urośnie 🥹

Czuje się ogólnie dobrze , jakoś bardziej nerwowa jestem 🥹 lekko brzuch czuje ale ogólnie jest okej !

wcale nie musisz odczuwać stymulacji :)
ja przez cala stmulacje czula sie dobrze dopiero pod koniec czula jakby mi ktoś napompował jajniki i mnie lekko uciskały :)
Ja przy stymulacji czułam się dobrze, od czasu do czasu czułam jajniki ale tak jak przy owulacji .

Po punkcji od momentu wybudzenia minelo z 15 min wrocilam do męża ( dziewczyny leżały jeszcze na sali ale ja nie miałam potrzeby ) ….. No i jak wrocilam do męża chyba hormony dały o sobie znac i urządziłam na poczekalni do męża „awanturke” o nic 🥹😅

Ja przy stymulacji czułam się dobrze, od czasu do czasu czułam jajniki ale tak jak przy owulacji .

Po punkcji od momentu wybudzenia minelo z 15 min wrocilam do męża ( dziewczyny leżały jeszcze na sali ale ja nie miałam potrzeby ) ….. No i jak wrocilam do męża chyba hormony dały o sobie znac i urządziłam na poczekalni do męża „awanturke” o nic 🥹😅
Gratuluję ♥️ będzie dobrze ✊♥️
A powiedzcie punkcja przy takiej stymulacji wypada chyba wcześniej niż normalna owulacja? Mi w tym cyklu okres z 7 dni skrócił się do 4, a już wczoraj śluz jak płodny, czy to możliwe? Dziś w sumie 5dc, w poniedziałek był dzień "zero" i od wtorku zastrzyki.

A powiedzcie punkcja przy takiej stymulacji wypada chyba wcześniej niż normalna owulacja? Mi w tym cyklu okres z 7 dni skrócił się do 4, a już wczoraj śluz jak płodny, czy to możliwe? Dziś w sumie 5dc, w poniedziałek był dzień "zero" i od wtorku zastrzyki.
To wszystko ustali Twoj lekarz 😊😊 w moim przypadku akurat tak się złożyło, że punkcje miałam w 14dc a cykle zazwyczaj mam 28 dniowe 😊 Mój cykl w ktorym miałam symulację też się skrócił tzn dostałam okres dokładnie 5 dni po punkcji i w kolejnym miesiącu już wszystko wróciło do normy 💖

Wiesz co nie wiem dokladnie, mi akurat punkcja wypadła w 12dc , to wszysyko zależne jak sie pecherzyki rozwijają . Tak ze mnie się „lało” .

reklama
To wszystko ustali Twoj lekarz 😊😊 w moim przypadku akurat tak się złożyło, że punkcje miałam w 14dc a cykle zazwyczaj mam 28 dniowe 😊 Mój cykl w ktorym miałam symulację też się skrócił tzn dostałam okres dokładnie 5 dni po punkcji i w kolejnym miesiącu już wszystko wróciło do normy 💖
Ja okres dostałam w 24dc (brałam duphaston), cykl mam 28-32 dni

Do góry