Karo92
Fanka BB :)
Oki dzięki wielkie za odpowiedźCzułam się dobrze. Zastrzyki dawałam po obu stronach brzucha, bo tego płynu było bardzo dużo. Transfer miałam w tym samym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki dzięki wielkie za odpowiedźCzułam się dobrze. Zastrzyki dawałam po obu stronach brzucha, bo tego płynu było bardzo dużo. Transfer miałam w tym samym cyklu
Masz racje, nawet o tym nie pomyslalamZwracam honor, tez bym w takim wypadku wziela. Ja akurat siedze przed to wole siedziec w pracy i tak nie myslecChociaż też zależy jaką pracę się wykonuje. Jeśli fizyczną to wzięłabym na te 2 tygodnie.
Ja tak samo. Wolę posiedzieć w pracy przed kompem, spotkać się z ludźmi i w ten sposób trochę przyspieszyć czasMasz racje, nawet o tym nie pomyslalamZwracam honor, tez bym w takim wypadku wziela. Ja akurat siedze przed to wole siedziec w pracy i tak nie myslec
Tak, dzisiaj popołudniu. Wieczorkiem się odezwę
Oo hej wychodzi na to, że chyba razem zaczniemy- też czekam na zakończenie cyklu, leki już czilują w lodówceHej dziewczyny, znalazłam forum przez przypadek i chciałabym dołączyć.
W skrócie : ok. 4 lata starań, u mnie wszystko w normie (włącznie z immunologia), u męża p.p plemnikowe - ma sterydy od maja (spadają).
Za ok. Tydzień zaczynam stymulację do naszej 1 procedury, nie bardzo wiem z czym się „to je” dlatego narazie szukam mam zastrzyki: bemfola 225 2-6 dc. Później kontrola
Przez te 4 lata sporo zakrętów, ale mam nadzieje , ze ten rok zakończy się sukcesem i oddechem pełna piersią - w końcu !
Ooo ale super nie będę sama. Moje tez już sie chłodząOo hej wychodzi na to, że chyba razem zaczniemy- też czekam na zakończenie cyklu, leki już czilują w lodówce
u nas starania około 1,5 roku i na ten moment przeszkodą jest mój ulubiony „czynnik idiopatyczny”
Hej! Tez dopiero zaczęłam temat ivf, a odnaleźć się w nim to cud jak się czujesz po pierwszym zastrzyku?Hej dziewczyny!
Super, że założyłyście wątek! Zbierałam się, żeby napisać na ogólnym, ale ciężko było się odnaleźć
Ja też zaczynam moją pierwszą procedurę in vitro i jestem właśnie po pierwszym zastrzyku. Idę krótkim cyklem i 5-6 dnia stymulacji mam się pojawić na kontroli. Zdecydujemy się na badania przedimplantacyjne, więc transfer najwcześniej w kolejnym cyklu. Mnóstwo informacji trzeba przyswoić w trakcie całego procesu ale działam i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!