Przytulam Cię i trzymam kciuki.Limit pecha nie został jeszcze przeze mnie osiągnięty
Podejrzenie zatrzymania ciąży, jutro jadę na kontrolę i dowiem się co dalej. Przypuszczam, że wyślą mnie do szpitala. Boję się jak cholera!
reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Mam nadzieje, że będzie dobrze, bo jak rozumiem to wciąż podejrzenie, a nie pewnik. Trzymaj się!Limit pecha nie został jeszcze przeze mnie osiągnięty
Podejrzenie zatrzymania ciąży, jutro jadę na kontrolę i dowiem się co dalej. Przypuszczam, że wyślą mnie do szpitala. Boję się jak cholera!
Tez to miałam, kup lactovaginal - to probiotykPewnie na sztucznym ale jak mam to odbudować? pierwszy raz mam z tym problem...
Sproboje. Najpierw muszę pozbyć się tej wysypki po lekachTez to miałam, kup lactovaginal - to probiotyk
Raczej innej diagnozy już się nie spodziewam, pobolewa mnie brzuch, taki kłujący ból. Stresują mnie teraz dalsze kroki z tym związane? Czy wywołanie poronienia czy łyżeczkowanie.Mam nadzieje, że będzie dobrze, bo jak rozumiem to wciąż podejrzenie, a nie pewnik. Trzymaj się!
Devin
A ktory tc? Ja w 7 sama sie oczyscilam. Jak wyzej go pewnie łyżeczkowanie.Raczej innej diagnozy już się nie spodziewam, pobolewa mnie brzuch, taki kłujący ból. Stresują mnie teraz dalsze kroki z tym związane? Czy wywołanie poronienia czy łyżeczkowanie.
A co sie stalo? Badalas bete?
Devin
@merlin750 jak sytuacja?
Co u Ciebie? Miałaś kontrolę?Limit pecha nie został jeszcze przeze mnie osiągnięty
Hej. Jak wyniki?Ja mam zrobić 4.09 więc poczekam i zrobię z krwi. Nie robię żadnych testów, bo ostatnim razem w 12dpt przy becie 300 zrobiłam test to wyszedł mi negatywny ..więc teraz nawet o tym nie myśle
reklama
Podziel się: