reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze oznaki ciąży

reklama
Ja tylko dodam od siebie, że objaw typu nudności jest subiektywny i o niczym nie świadczy ;) jeśli będę długo myślała, że się zrzygam to bankowo tak będzie i nie będzie to związane z ciążą ;) u mnie jedyny słuszny objaw to mega ból piersi i to jeszcze przed teoretycznym okresem. Cycki chciały mi eksplodowac, ale wtedy od początku czułam że jestem w ciąży (pierwszy test o niskiej czułości wyszedł negatywny) Teraz ciaza jest mało prawdopodobna, ale ja też "nic nie czuję".
Chyba sobie sama muszę na to pytanie odpowiedzieć: objawów zero a na teście cień cienia cienia lub kreska testowa. Ale na tym forum widziałam takie przypadki a ciąży nie było (na fotkach tego cienia nie widać, a dopiero po światło) przyjmuję to póki co na chłodno z rezerwą

Chyba sobie sama muszę na to pytanie odpowiedzieć: objawów zero a na teście cień cienia cienia lub kreska testowa. Ale na tym forum widziałam takie przypadki a ciąży nie było (na fotkach tego cienia nie widać, a dopiero po światło) przyjmuję to póki co na chłodno z rezerwą
Kochana ja robiłam test wczoraj ledwo było widać tą kreskę, dzisiaj już grubsza i ciemniejsza i widać zdecydowanie, może za wcześnie jeszcze ale jeśli widzisz kreskę i pojawiła się od razu spróbuj zrobić test jeszcze jutro rano

Można mieć wszystkie możliwe objawy i nie być w ciąży, a można nie mieć żadnych objawów i w tej ciąży być ;)
Bardzo słuszne podejście z rezerwą, zawsze możesz codziennie rano powtarzać test i sprawdzać, czy kreska ciemnieje ;)

A któraś miała taki przypadek że 4 dni przed @ test negatywny, objawy jak ciążowe, ból piersi, mdłości. W dniu @ plamienia, utrzymujące się kropki brązowe na wkładce. Wczoraj z mężem się przytulaliśmy, ostrzegałam go, niestety krwawo wszędzie po wszystkim. Tylko podczas stosunku była krew i godzinę może po? Od dzisiaj znowu kropki brązowe. Jestem senna, rozkojarzona, mdli mnie. Wkręcam sobie? 🤦‍♀️ Pomocy!!

reklama
A któraś miała taki przypadek że 4 dni przed @ test negatywny, objawy jak ciążowe, ból piersi, mdłości. W dniu @ plamienia, utrzymujące się kropki brązowe na wkładce. Wczoraj z mężem się przytulaliśmy, ostrzegałam go, niestety krwawo wszędzie po wszystkim. Tylko podczas stosunku była krew i godzinę może po? Od dzisiaj znowu kropki brązowe. Jestem senna, rozkojarzona, mdli mnie. Wkręcam sobie? 🤦‍♀️ Pomocy!!
Mojej siostrze test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej miesiaczce, dlatego że miała mało progesteronu, spróbuj zrobić test jakoś za tydzień. Powodzenia życzę oby wszystko się udało!

Do góry