Mamamoni29
Zaangażowana w BB
GratulacjeMój test, dzisiaj już ciemniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMój test, dzisiaj już ciemniejszy
Chyba sobie sama muszę na to pytanie odpowiedzieć: objawów zero a na teście cień cienia cienia lub kreska testowa. Ale na tym forum widziałam takie przypadki a ciąży nie było (na fotkach tego cienia nie widać, a dopiero po światło) przyjmuję to póki co na chłodno z rezerwąJa tylko dodam od siebie, że objaw typu nudności jest subiektywny i o niczym nie świadczy jeśli będę długo myślała, że się zrzygam to bankowo tak będzie i nie będzie to związane z ciążą u mnie jedyny słuszny objaw to mega ból piersi i to jeszcze przed teoretycznym okresem. Cycki chciały mi eksplodowac, ale wtedy od początku czułam że jestem w ciąży (pierwszy test o niskiej czułości wyszedł negatywny) Teraz ciaza jest mało prawdopodobna, ale ja też "nic nie czuję".
Kochana ja robiłam test wczoraj ledwo było widać tą kreskę, dzisiaj już grubsza i ciemniejsza i widać zdecydowanie, może za wcześnie jeszcze ale jeśli widzisz kreskę i pojawiła się od razu spróbuj zrobić test jeszcze jutro ranoChyba sobie sama muszę na to pytanie odpowiedzieć: objawów zero a na teście cień cienia cienia lub kreska testowa. Ale na tym forum widziałam takie przypadki a ciąży nie było (na fotkach tego cienia nie widać, a dopiero po światło) przyjmuję to póki co na chłodno z rezerwą
Tak, nie jestem wstanie powiedzieć czy to normalne, ale mnie również bolało. Wszystko się tam rozciąga i pracuje, więc może bolećKobietki odpowiedzcie mi proszę, czy wy też momentami mialyscie bardzo mocne bole na początku?
Tak mozma stosowac nospe i jezeli masz wzdecia od tego tez boli to np espumisan tez moznaKobietki odpowiedzcie mi proszę, czy wy też momentami mialyscie bardzo mocne bole na początku?
Chyba sobie sama muszę na to pytanie odpowiedzieć: objawów zero a na teście cień cienia cienia lub kreska testowa. Ale na tym forum widziałam takie przypadki a ciąży nie było (na fotkach tego cienia nie widać, a dopiero po światło) przyjmuję to póki co na chłodno z rezerwą
Mojej siostrze test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej miesiaczce, dlatego że miała mało progesteronu, spróbuj zrobić test jakoś za tydzień. Powodzenia życzę oby wszystko się udało!A któraś miała taki przypadek że 4 dni przed @ test negatywny, objawy jak ciążowe, ból piersi, mdłości. W dniu @ plamienia, utrzymujące się kropki brązowe na wkładce. Wczoraj z mężem się przytulaliśmy, ostrzegałam go, niestety krwawo wszędzie po wszystkim. Tylko podczas stosunku była krew i godzinę może po? Od dzisiaj znowu kropki brązowe. Jestem senna, rozkojarzona, mdli mnie. Wkręcam sobie? Pomocy!!