- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A przepraszam, odpoczywasz przed czy po jakims trudzie?...I lubię po prostu leżeć i odpoczywać
Carolineee, spiesze poinformowac ze sa egzemplarze nie wyjace niemal non stop. Moj wyje wylacznie jak jest glodny i to pod warunkiem ze nie zdaze dostarczyc mu michy nim kwekanie przerodzi siw we wrzask. Nawet dosc powaznie chory jest spokojny. Ale jak wczoraj rzucil pawiem to jego pizama (zwykla bawelna), moja pizama (polarek malo wytworny) i posciel na lozku (chamska bawelna) byly do wymiany.
Misia, czemu Ty wspomnialas Ryska? A Hanka co to w kartonach to juz sie nie liczy???
baby23
Fanka BB :)
Jaja jak berty A nie boisz się Księżniczko że, dziecko zwróci zawartość żołądka albo co gorsza pieluszki na te satyny?
Choć w sumie jak wszystko robisz w łóżku bo tak lubisz to pewnie satynka już z trochę pobrudzona i okruszki wszędzie... A przecież, prawdziwą księżniczkę to nawet pod materacem ziarenko groszku kuje!!!
A tak na serio to nie wierzę w bajki i księżniczki. Ktoś chyba sobie z nas żartuje? Hmmm?
Choć w sumie jak wszystko robisz w łóżku bo tak lubisz to pewnie satynka już z trochę pobrudzona i okruszki wszędzie... A przecież, prawdziwą księżniczkę to nawet pod materacem ziarenko groszku kuje!!!
A tak na serio to nie wierzę w bajki i księżniczki. Ktoś chyba sobie z nas żartuje? Hmmm?
Nie no padam ze smiechu
Jak dla mnie prowokacja jak stąd do Pałacu Buckingham Ale przynajmniej zabawna ;-)
Kurcze a jaki stanik do karmienia będziesz miała??? Chyba, że jako Księzniczka mamke miec będziesz I zdecydowanie popieram, dziecie na pierwsza wizyte tez powinno ubrane byc wytwornie
Ja już napisałam, dwie cc miałam a mimo to nie lezałam caly czas, tylko biegałam najpierw wkolo jednego, potem dwójki, walczyłam o pokarm i o poukładanie sobie wszystkiego A kąpiele jak planujesz???? Tez w łóżku ???
Jak dla mnie prowokacja jak stąd do Pałacu Buckingham Ale przynajmniej zabawna ;-)
Kurcze a jaki stanik do karmienia będziesz miała??? Chyba, że jako Księzniczka mamke miec będziesz I zdecydowanie popieram, dziecie na pierwsza wizyte tez powinno ubrane byc wytwornie
Ja już napisałam, dwie cc miałam a mimo to nie lezałam caly czas, tylko biegałam najpierw wkolo jednego, potem dwójki, walczyłam o pokarm i o poukładanie sobie wszystkiego A kąpiele jak planujesz???? Tez w łóżku ???
baby23
Kąpiele???!
A po co Jaśnie Księżna ma się nadwyrężać?! Przyjdzie sługa to oporządzi zwilżanymi chusteczkami dzidzie i Jaśnie matkę a następnie przyodzieje w jedwabie i koronki.
Kąpiele i zwykłe ciuchy są dobre dla nas poczciwych szaraczków:-(
A po co Jaśnie Księżna ma się nadwyrężać?! Przyjdzie sługa to oporządzi zwilżanymi chusteczkami dzidzie i Jaśnie matkę a następnie przyodzieje w jedwabie i koronki.
Kąpiele i zwykłe ciuchy są dobre dla nas poczciwych szaraczków:-(
krowkabordo
Dziewczyny to musi być żart! Bo jeśli nie, to ja już nie wiem w jakim świecie żyje... MASAKRA
Szczęśliwego rozwiązania!
Szczęśliwego rozwiązania!
taaa, śmiejcie się ze mnie, tylko to umiecie
To nie moje wymysły z tym leżeniem po porodzie w domku!!! Dam jako argument Wam jeden link (niestety po ang. ale kto umie ten przeczyta a kto nie to zapraszam do Google Translate) :-)
Should new mothers spend ten days in bed after giving birth? - Telegraph
Przeczytajcie :-) Może wtedy mina Wam zrzednie i przestaniecie ze mnie kpić!!!!
To nie moje wymysły z tym leżeniem po porodzie w domku!!! Dam jako argument Wam jeden link (niestety po ang. ale kto umie ten przeczyta a kto nie to zapraszam do Google Translate) :-)
Should new mothers spend ten days in bed after giving birth? - Telegraph
Przeczytajcie :-) Może wtedy mina Wam zrzednie i przestaniecie ze mnie kpić!!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: