reklama
BabyDream27
Fanka BB :)
Dwa dni przed okresem potwornie mnie mdliło.
DarkAsterR
Kurczę żaden jajnik mnie nie kłuł.
Ale tuż przed okresem miałam takie bolesne piersi jak nigdy w życiu. Owszem, wiem, ze przed okresem moba one być lekko wrażliwe ale mnie tak bolały, ze stanik był problemem. W obu przypadkach.
Jazda bez trzymanki zaczynała się zazwyczaj ze dwa tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki...
Ale tuż przed okresem miałam takie bolesne piersi jak nigdy w życiu. Owszem, wiem, ze przed okresem moba one być lekko wrażliwe ale mnie tak bolały, ze stanik był problemem. W obu przypadkach.
Jazda bez trzymanki zaczynała się zazwyczaj ze dwa tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki...
Fado123
Ja byłam 3 razy w ciazy ,i ani razu nie miałamA ja wyglądają plamienia implantację jeśli w ogóle się pojaeiają?
Ewelina.Be
Ja pierwsze objawy miałam dopiero jakoś po 2 tygodniach od momentu jak zaczęła mi się spóźniać miesiączka i były to wymioty i mega bolesność piersi. Plamień implantacyjnych nie miałam
Invicta
Na aplikatorze którym stosuje luteinę we środę zauważyłam taki mleczno brązowy śluz jakby kawa z mlekiem coś takiego... już myślałam ze okres się zaczyna a we czwartek rano o 5 zrobiłam test bo wytrzymać nie mogłam i okazało się ze jest cień cieniaA ja wyglądają plamienia implantację jeśli w ogóle się pojaeiają?
Dodatkowo pierwsze objawy przed testem to 1 dzień zgaga wilczy apetyt... musiałam jeść często bo było mi niedobrze... i miałam mega ochotę na hamburgera... za jednym razem zjadłam 2 szt.
Dodatkowo później po teście delikatny ból brzucha ale tak cmilo i wrażliwe sutki. 2 dni po teście już mnie mdlilo. Jak się okazało dlatego ze przyrost bety był spory
DarkAsterR
Ja byłam 3 razy w ciazy ,i ani razu nie miałam
Ja tez.
reklama