reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroki

my do ortopedy [prywatnie] idziemy za tydzień w piątek, więc podpytam co i jak z tymi butami, chodzeniem itp. bo przyznam, że aktualnie to dla mnie ciemna magia jest niestety...

reklama
Mój też też często na paluszkach próbuje stawać,ale zaraz staje na całą stópkę.Moja mama mówi,że nas czworo było rodzeństwa i każde najpierw próbowało na palcach chodzić.Ja się tym tak bardzo nie martwię...

Makuc czekamy na relację z wizyty, my mamy wizytę 25 sierpnia, więc na pewnie nie omieszkam zapytać.
A tu jest link do tej firmy o którą pytałam wcześniej, czy znacie te buciki http://www.emel.com.pl/

Ostatnia edycja:
KANIA ja o takiej firmie pierwszy raz slyszę, więc nie pomogę :-( a relacje z wizyty oczywiście zdam. Tylko muszę sobie listę pytań zrobić, żebo potem o niczym nie zapomnieć.

I ja
a te butyl emel ma mojej sasiadki synek i sa bardzo zadowleni, jak chcesz to bede dzis u nich to pomacam ma emel 569 - cale sa ze skorki w srodku tez

Ja nie znam tych bucików, my kupiliśmy Gucie, rozmiar 20 :szok: i jesteśmy zadowoleni, Franek też, przyzwyczaił sie szybko, w domu czy ogródku głownie na bosaka śmiga ale na spacerki ubieramy butki zeby sie przyzwyczajał i chwile przed i po spacerze w nich drepta przy meblach

20110724076.jpg

20110724075.jpg

reklama
Do góry