reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze kroczki i przebyte odleglosci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wołoszki ja widziałam adidasy ocieplane w Polsce takie za kostke i akurat dla dziewczynki tylko nie wiem ile kosztowały a i od 17 rozmiaru były:tak:

reklama
Dzieki vici w sobote jade na podboj sklepow, tlyko nie wiem czy dam rade bo nie lubie chodzic cala rodzinka po sklepach :-p

Klaudusia jeszcze sama nie chodzi. Po tej chorobie (pisałam na pogaduszkach) byłą tak osłabiona, że jakby się cofnęła. Wcześniej zdarzyło się kilka razy że stojąc przy krześle puściła się i stała taka w szoku patrząc na nas nie wiedząc co się dzieje a my jak głupki śmieliśmy się do niej i biliśmy bravo. Za rączkę już chodzi bardzo ładnie i przy meblach podobnie jak u Buby przemieszcza się po całym domu. Zresztą ona jest jak woda - wszędzie wlezie.

No to sie pochwalimy dzis Majka zrobila pierwsze dluzsze kroczki :-D :-D
Wczesniej juz zrobila 1-2 ale dzis pobila siebie nagla sama od siebie poscila sie lozka i poszla do balona :tak: :tak: A jaka byla zadowolona i zaskoczona jeszcze sie chwije na tych swoicha patyczkach wiec zanim nie opanuje chodzenia do perfekcji bede miala pelne rece roboty.
No i musze znalezc te malutkie buciki dla niej, dzis chodzilam po sklepach ale najmniejszy rozmiarek to 19-20 ale i tak byla za duza :(((((

Gratulacje dla Majki, dzielna z niej dziewczynka.

GRATULACJE DLA MAJECZKI I DLA INNYCH DZIECIACZKÓW POSTĘPÓW!!!

Karolcia już od jakiegoś czasu staje bez trzymanki (np. na środku pokoju :-) ) i potrafi ustać dosyć długo, a dziś niespodziewanie ZROBIŁA DWA PIERWSZE KROCZKI!!! SZOK :szok: :-) :-D Siedzimy z mężem a ona sobie stoi i nagle podjęła próbę i się jej udało, może zrobiłaby więcej kroczków gdyby nie przeszkodziła jej podusia która leżała na podłodze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry