reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroczki i przebyte odleglosci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buba no proszę jakiego masz szybkiego synka! Brawo! Też myślę podobnie jak Zuzia ze po prostu Franiuś nabrał wprawy :tak: ale sprawdzić u lekarza na pewno nie zaszkodzi.

Karolinka też czasami biega, ale jakoś nie zwróciłam uwagi wydaje mi się ze robi to prawidłowo, a jak jest zmęczona to co chwilę się przewraca, np. wieczorem przed kąpielą.

reklama
Podbijam, bo chcemy się pochwalić. :tak: :-D :-) :tak:
Olo coraz lepiej sam chodzi. Bardzo lubi prowadzać nas po mieszkaniu za rączkę, wcześniej tego nie lubił a sam potrafi juz przedreptać nawet dwa metry. Powolutku, łapiąc równowagę drepcze sobie. Fajnie wygląda... I nie chodzi jak mała kaczuszka... Mamy sąsiada o trzy tygodnie starszego, który jak chodzi to tak dziwnie rozklada nózki jak chodzi i buja się na boki. :confused: I jeszcze jest prowadzany za dwie raczki, wlaściwie to ciągany... :baffled:

Mamy sąsiada o trzy tygodnie starszego, który jak chodzi to tak dziwnie rozklada nózki jak chodzi i buja się na boki. :confused: I jeszcze jest prowadzany za dwie raczki, wlaściwie to ciągany... :baffled:
Oj, to chyba mu to nie wyjdzie na zdrowie:no::no::no:.

Irlandia - gratulacje dla Olka:-):-):-). To teraz zacznie wam się bieganie:tak:

Eeee no! Gratulacje!!! :)
Brawa dla kolejnego chodziaczka :)

Irlandia - gratulacje!!! Moja niunia jest chyba na tym samym etapie.

Irlandia Gratulacje dla Ola!!!!!!!! Zuch chlopak,teraz jak sie rozpedzi to go kochana nie dogonisz!!!
a co do tego malego szkraba prowadzanego za raczki to zal mi go...i wszystkich maluszkow targanych za raczki w ramach dobrej zabawy...:-(
Ale o tym juz pisalam.A wiecie co ostatnio przeczytalam i zobaczylam na BB malutka trzymiesieczna dziewczynke :szok: prowadzana za raczki no i mame ktora przeswiadczona o swojej slusznsci wlasciwej stymulacji motorycznej praktykuje te zabawe twierdzac ze mala sama staje....i juz chce chodzic....
Jak znajde ten post to wrzuce linka.

reklama
Jejku Buba z kąd ty wynajdujesz te historie i ciekawe co na to pediatra tego maluszka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry