reklama
Witam.
Dziś po raz pierwszy jestem na tym forum. Nie wiem ile jest tutaj nas tatusiów, ale myślę że jednak sporo. Jakieś 6 dni temu po raz pierwszy poczułem jak mój Szymek kopie. Zabawne że wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy że to będzie syn, ale ... PRZECZUWALIŚMY.
Strasznie fajnie jest wiedzieć i czuć że ma się taką małą istotkę, która powoduje że się uśmiechamy, że chcemy być odpowiedzialni za nią. Fajnie jest być rodzicem. WARTO!
Wiecie o czym pomyślałem, gdy po raz pierwszy poczułem kopnięcie?
To jest mój syn! Jestem szczęśliwy!
Dziś po raz pierwszy jestem na tym forum. Nie wiem ile jest tutaj nas tatusiów, ale myślę że jednak sporo. Jakieś 6 dni temu po raz pierwszy poczułem jak mój Szymek kopie. Zabawne że wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy że to będzie syn, ale ... PRZECZUWALIŚMY.
Strasznie fajnie jest wiedzieć i czuć że ma się taką małą istotkę, która powoduje że się uśmiechamy, że chcemy być odpowiedzialni za nią. Fajnie jest być rodzicem. WARTO!
Wiecie o czym pomyślałem, gdy po raz pierwszy poczułem kopnięcie?
To jest mój syn! Jestem szczęśliwy!
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
A ja wczoraj pierwszy raz bawiłam się z Dzidzią, tam gdzie nacisnęłam za chwilę poczułam kopnięcie i tak kilka razy, aż popłakałam się ze szczęścia :-).
Niestety mój mąż jeszcze nie czuje tych kopniaczków, pewnie musimy poczekać jeszcze kilka tygodni.
Niestety mój mąż jeszcze nie czuje tych kopniaczków, pewnie musimy poczekać jeszcze kilka tygodni.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
To fajnie Niuni, chłopaczek to i mocno kopie :-). Mój mąż nigdy nie może "zdążyć", albo za poźno przyjdzie, albo nie w tym miejscu trzyma rękę, a dzidzia widocznie za słabo kopie żeby i on mógł poczuć.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Moja niunia kopie ostro, czasem jak stuknie to mam wrazenie ze mnie rozerwie, heheh Kotek-moj maz tez sie spoznial na poczatku i co przylozyl reke to akurat cisza byla. Smialismy sie ze mala czuje respekt do ojca Ale teraz to juz nawet brzuch caly mi lata wiec jak tylko zaczyna sie impreza to juz widac z daleka. Jednak jeszcze nie umiem ustalic czy to raczka czy nozka. Raz glowke widzialam, bo taka cieplutka i okragla byla. Esia-Moj maz bardzo chcial dostac w ucho i zawsze sie przyklada do mojego brzucha ale jakos nie udalo sie jeszcze, mala zawsze uderzy gdzies indziej
reklama