Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Mittwoch to powodzenia i daj znać jak wrócisz o tym co sie ciekawego dowiesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey Dzagud ja też o tym czytałam i dodam tylko że wyczytałam że można powiedzieć "kopnij" i kiedy za każdym razem bedzie sie tak mówiło dzidzia to zapamięta i nastepnym razem na słowo "kopnij" może odpowiednio zareagować:-) . Nie wiem ile w tym prawdy ale jak tylko dzidzia zacznie mocniej kopać na pewno będę próbowała;-) .Ostatnio przeczytałam w kalendarzu BB, że dzidzia od mniej więcej 22-23 tygodnia zaczyna się bawić w kopanie z rodzicem. I np. można sobie gdzieś przytknąć rękę i leciutko w tym miejscu pouciskać, a dzidzia w to miejsce za chwile odpowie. Ot takie ganianie po brzuchu. I wiecie co? Spróbowałam i to działa! Leżałam i się śmiałam jak głupia, bo się tak bawiliśmy parę minut. Dzidzi się chyba spodobało.