reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Iwonko, propozycja Rudegokotka z colą jest sprawdzona również na moim dziecku. Polecam!!!

Moniś, :-:)-:)-( Biedy Dawidek. Ucałuj go w czółko od nas!

reklama
ladybugs.jpg

MoniQa- potwierdzam co napisala Kasia Irlandka z tym otwartym oknem!!!!
Maciej mial zapalenie krtani w zime...i to ostre i to samo radzila nam pediatra!!!!!
Zdrówka dla chorowitków!!!!

U nas juz 3cieie chorobsko od momenyu zaczecia sie przedszkola.Julia zaczyna goraczkowac i ciezko oddycha.Ja jak sie od niej zaraziłam 2 tygodnie temu to jeszcze mi nie przeszło.Ciagle mam katar.jak tak dalej bedzie to cienko to widze:-(
Duzo zdrowka dla wszystkich:tak:

Niestety chorobska atakuja :-(
u nas jak na razie caly miesiac bez chorob - co prawda Nina ma troche katar, ale juz od 3 dni nie rowija sie dalej. za to dzis moj maz wstal chory - mam nadzieje, ze nas nie pozaraza :no:

ZDRÓWKA!!!

Gufi zdrówka Nince i miłego leniuchowania na zwolnieniu,choć z chorym dzieckiem to nie zawsze wychodzi.;-)
Jak tam Kubuś się czuje Elis?
Jak tam Kuba Iwonko?
A jak Julia?

u nas 3cie zwolnienie lekarskie męża na Marcela (chudsza wypłata)
tym razem zapalenie krtani :rofl2::eek:paskudny duszący szczekajacy kaszel i gorączka najgorsze są nocki już mam 2 do tyłu.:rofl2:a pracować trzeba

pozdrawiam przedszkolne i nieprzedszkolne chorowitki :tak:

Uuu znow zapalenie krtani w Polandii - jakis wirus krazy??
Ika zdrowka dla Marcelka - pamietaj zeby okno otwierac- bedzie mu lepiej.,, a i to cholerstwo ma to do siebie ze lubi wracac, takze niech lepiej juz zawsze ma chlodiej w pokoiku na noc.

A jak sie ma Mati Loji, dawno jej nie widzialam...

reklama
Dopisuję się :-( Mamy problemy z migdałami --> są znacznie powiększone i nie obeszło sie bez antybiotyku, żeby choróbsko nie rozwineło się bardziej i nie przekształciło w angine np.

Tez zastanawiam sie co u Matiego...

Zdrowia wszystkim!!

Do góry