reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Moje dziecko od wczorajszej nocy robi mi dziwne sceny budzi się normalnie koło 4 na cycka i za diabła go nie chce krzyczy tak, że az strach dałam jej smoka zanęła od razu potem obudziła się po godzinie i znów to samo ja jej piers ona ryk a ani jej nie pozwoli przystawić ani pdetknąć ja jej smoka i spi dopiero koło 7dmej jak biorę ją do łóżka to zjada pierś i śmi dalej , dziś w nocy zrobiła tak samo jak na mój gust to powinna być głodna i mnie całkiem skołowała bo nie wiem o co chodzi
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Renik to faktycznie moze nie masz pokrmu,a jakie masz piersi twarde czy miekkie???Sorry za pytanie,ale w sumie w nocy powinnas miec pokarm i to jeszcze o 4 nad ranem a moze sprobuj w nocy podac butle...Napisz jak bylo dzisiejszzej nocy i czy udalo Ci sie cos zdzialac.
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
no własnie ząbki jej jeszcze nie idą, a piersi mam teraz miękkawe raczej, z tym, że ona nawet ich nie tknie więc nie wie, że są puste bo coś by pewie z nich wyciągła zobacze jeszcze ta noc jak nic sie nie zmieni to podam jej butle i chyba się z moim pokarmem trzeba będzie pożegnać
Moniqa
i moje dwie połówki :)
A Dawidek dostal jakiejs alergii :-( ... najparwadopodobnie jest to alergia na mleko krowie .. buuu ... a myslalam ze bedzie w porzadku ... dzisiaj a najpozniej jutro idziemy do dermatologa ... eHh ... mam nadzieje ze dzis, ale nie wiem jak to bedzie bo najpierw rehabilitacja na 11:15, a dermatolog od 11
Moniqa
Agus241, Elisabeth ... Dawidek dostal takie suchej skorki kolo uszka ... najpierw bylo to malutkie, ale sie powiekszylo ... wczoraj bylam u pediatry z tym i wlasnie Ona mi zasugerowala ze moze byc to alergia, ale ze nie jest w 100 % pewna , dlatego wyslala mnie do dermatologa ... dala mi tez masc Cutibaza ... do dermatologa wyslala mnie tez poniewaz w ciagu 3 dni Dawidkowi bardzo wyskoczyla ciemieniuszka i nie potrafie sobie z nia dac rady ... to tez mysli ze od uczulenia ... ide dzisiaj na 14sta do dermatologa .. zobaczymy co powiedza .. dam pozniej znac ;-)
reklama
Moniqa
Elisabeth ja daje Dawidkowi mleko modyfikowane, a One sa na mleku modyfikowanym krowim i w razie czegos bedziemy przechodzic na Bebilon Pepti badz sojowe ... buuuu ... mam nadzieje ze jednak nie bedziemy musieli, ze to tylko mala dolegliwosc skorna
Podziel się: