reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Moje dziecko od wczorajszej nocy robi mi dziwne sceny budzi się normalnie koło 4 na cycka i za diabła go nie chce krzyczy tak, że az strach dałam jej smoka zanęła od razu potem obudziła się po godzinie i znów to samo ja jej piers ona ryk a ani jej nie pozwoli przystawić ani pdetknąć ja jej smoka i spi dopiero koło 7dmej jak biorę ją do łóżka to zjada pierś i śmi dalej , dziś w nocy zrobiła tak samo jak na mój gust to powinna być głodna i mnie całkiem skołowała bo nie wiem o co chodzi :eek:

Renik to faktycznie moze nie masz pokrmu,a jakie masz piersi twarde czy miekkie???Sorry za pytanie,ale w sumie w nocy powinnas miec pokarm i to jeszcze o 4 nad ranem a moze sprobuj w nocy podac butle...Napisz jak bylo dzisiejszzej nocy i czy udalo Ci sie cos zdzialac.

Renik a Emilka ma już ząbki, bo dzieci podobno budzą się w nocy i to kilka razy jak się ząbki wyżynają?A smoka może po prostu mogła sobie pogryźć?

no własnie ząbki jej jeszcze nie idą, a piersi mam teraz miękkawe raczej, z tym, że ona nawet ich nie tknie więc nie wie, że są puste bo coś by pewie z nich wyciągła zobacze jeszcze ta noc jak nic sie nie zmieni to podam jej butle i chyba się z moim pokarmem trzeba będzie pożegnać :zawstydzona/y:

A Dawidek dostal jakiejs alergii :-( ... najparwadopodobnie jest to alergia na mleko krowie .. buuu ... a myslalam ze bedzie w porzadku ... dzisiaj a najpozniej jutro idziemy do dermatologa ... eHh ... mam nadzieje ze dzis, ale nie wiem jak to bedzie bo najpierw rehabilitacja na 11:15, a dermatolog od 11 :baffled:

Moniqa to napisz co powiedzial lekarz...moze to nie jest alergia po czym to siwerdzilas???

Właśnie Moniqa skąd wiadomo że toalergia na mleko krowie? Przecież teraz maluchom się nie podaję, czy karmisz piersią i sama jadłaś nabiał? A jak sie objawia alergia?

Agus241, Elisabeth ... Dawidek dostal takie suchej skorki kolo uszka ... najpierw bylo to malutkie, ale sie powiekszylo ... wczoraj bylam u pediatry z tym i wlasnie Ona mi zasugerowala ze moze byc to alergia, ale ze nie jest w 100 % pewna , dlatego wyslala mnie do dermatologa ... dala mi tez masc Cutibaza ... do dermatologa wyslala mnie tez poniewaz w ciagu 3 dni Dawidkowi bardzo wyskoczyla ciemieniuszka i nie potrafie sobie z nia dac rady ... to tez mysli ze od uczulenia ... ide dzisiaj na 14sta do dermatologa .. zobaczymy co powiedza :happy: .. dam pozniej znac ;-)

reklama
Elisabeth ja daje Dawidkowi mleko modyfikowane, a One sa na mleku modyfikowanym krowim :baffled: i w razie czegos bedziemy przechodzic na Bebilon Pepti badz sojowe ... buuuu ... mam nadzieje ze jednak nie bedziemy musieli, ze to tylko mala dolegliwosc skorna :happy:

Do góry