reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
cze
juz pisze,niedanwno wrocilam z pracy.
Hania nie goraczkuje od jakis 30 godzin..... jest wiec poprawa...i zaczela jesc.. ma rozwolnienie,ale takie lajcikowe bym powiedziala,wiec jesli nie powtorzy sie temp,to ogarniemy to w domu,moze ta biegunka od lekow,tyle sie ich nabrala w ciagu tych kilku dni.Ulzylo nam bardzo...
juz pisze,niedanwno wrocilam z pracy.
Hania nie goraczkuje od jakis 30 godzin..... jest wiec poprawa...i zaczela jesc.. ma rozwolnienie,ale takie lajcikowe bym powiedziala,wiec jesli nie powtorzy sie temp,to ogarniemy to w domu,moze ta biegunka od lekow,tyle sie ich nabrala w ciagu tych kilku dni.Ulzylo nam bardzo...
Katka
Użyszkodnik ;)
Ikus -nie wiemy,jakis wirus i tyle,ale jaki nie wiadomo..miala 3 doby goraczke,zadnych objawow,wczoraj doszlo rozwolnienie....wiec albo goraczka byla wstepem do biegunki albo ta biegunka od lekow... nie wiemy
ewa28z
Fanka BB :)
Katus moja corka tak miala ,najpierw byla wysoka goraczka ,a pozniej biegunka. Zdroweczka dla HaniMam nadzieje ze te luzne kupki to po lekach
Katka
Użyszkodnik ;)
Wczoraj zaledwie 2 kupencje,dzisiaj zadnej... sparawa opanowana... jestem jescze bardziej pewna,ze od lekow ta biegunka..
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Kuba strasznie wymiotuje od rana:-(...lekarka kazała mu podawać orsalit i smectę ( nic nowego mi nie powiedziała),ale najważniejsze,ze nie jest odwodniony, a gdyby wymioty nie ustępowały to na szpital:-(.
Teraz młody leży w łóżku.
Teraz młody leży w łóżku.
Podziel się: