reklama
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Agazet, gdzieś wyczytałam, że trzeba twarz szybko przetrzeć albo spryskac zimną wodą, żeby wywołać szok i przerwać ten bezdech i póki co sprawdziło się. Czasem też ją "biję". Własciwie to robię co się da, łącznie z darciem mordy Najgorszy jest chyba pierwszy raz. Potem jak już człowiek wie, że to się może przytrafić, to jest lepiej przygotowany. Umiem udzielać pierwszej pomocy, ale wczoraj aż wzięłam do łapy książke i sobie wszystko przypominałam
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Mamuśka Agazet bardzo wam współczuję - ja bym chyba nie umiała zachować w takiej sytuacji zimnej krwi. Oby te kłopoty szybciutko wam się skończyły
Loja Rudykotku dużo zdróweczka dla waszych maluszków
U mnie narazie Kuba się trzyma, ale Natalię rozkłada ( dzis nie poszła do szkoły idziemy do lekarza), ale boję się, że jak ona bedzie chora to mały od niej złapie. Zobaczymy.
Loja Rudykotku dużo zdróweczka dla waszych maluszków
U mnie narazie Kuba się trzyma, ale Natalię rozkłada ( dzis nie poszła do szkoły idziemy do lekarza), ale boję się, że jak ona bedzie chora to mały od niej złapie. Zobaczymy.
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
przyczyny nie są właściwie znane
wklejam link, gdzie jest mowa o bezdechu
[URL="http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,310"]www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,310[/URL]
wklejam link, gdzie jest mowa o bezdechu
[URL="http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,310"]www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,310[/URL]
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Mamuśka dzięki za link bo własnie tez Cie miałam prosić o jakieś dane (jak TY wszystko wiesz Ty nasza biblioteko szkoda tylko, że muszisz przez to przechodzić)
podziwiam Was, ja bym chyab od razu oszalała.
u nas na razie spokój i całe szczęście nie zaraziłam Emi bo ja znowu miała katar okropny
Wszystkim biednym chorowitkom duuuużo zdrówka
Inesku to super, że u Mariki wszystko w porządku.
podziwiam Was, ja bym chyab od razu oszalała.
u nas na razie spokój i całe szczęście nie zaraziłam Emi bo ja znowu miała katar okropny
Wszystkim biednym chorowitkom duuuużo zdrówka
Inesku to super, że u Mariki wszystko w porządku.
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Wszystkim maluchom i ich mamom
dużo wytrwałości i cierpliwości
i przede wszystkim
ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo wytrwałości i cierpliwości
i przede wszystkim
ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monika3
Mama Amelki i Filipka
Wszystkim maluchom i ich mamom