reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Monisiu to może poprostu Amelka ma takie kupki - nie martw się na zapas. A napisz jeszcze je i pije ci normalnie??
Tak Iwonko...normalnie je i pije ...więc może taka jej uroda z tymi kupkami ;-):-)
U nas niestety rotawirus co prawda o dość łagodnym przebiegu
Ojjj...niedawno przerabiałam z Amelią to samo ...współczuję Ika :-(...
Rudykotku...oby obyło sie bez szpitala...trzeba się tego wystrzegać!!!
Wszystkim naszym dzieciaczkom
zdrówka zdrówka i jeszcze 1000 razy zdrówka...
zdrówka zdrówka i jeszcze 1000 razy zdrówka...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Tak Iwonko...normalnie je i pije ...więc może taka jej uroda z tymi kupkami ;-):-)
napewno
elisabeth
Październik '06 i '09
Monika3 Kub ateż robi 2 a czasami 3 kupki na dzień i czasami sa jak plastelina a czasami wodniste, kolor też pozostawia wiele do zyczenia, ale jakos się tym nie przejmuje... choć zauważyłam, ze nie trawi mandarynek i nie wiem, czy dawać mu czy nie?
Nie bede odpisywała wszystkim po kolei, ale Dziewczyny dużo zdrowia dla Waszych pociech.
A u nas katar nie ustpuje, jest taki ciągnisty, i chyba jak do czwartku nie minie to do lekarza, niech mi cos doradzi, bo to już tydzień trwa.
Nie bede odpisywała wszystkim po kolei, ale Dziewczyny dużo zdrowia dla Waszych pociech.
A u nas katar nie ustpuje, jest taki ciągnisty, i chyba jak do czwartku nie minie to do lekarza, niech mi cos doradzi, bo to już tydzień trwa.
monika3
Mama Amelki i Filipka
... choć zauważyłam, ze nie trawi mandarynek i nie wiem, czy dawać mu czy nie?
Właśnie nad mandarynkami się zastanawiałam ....to znaczy czy dawać je Amelce??? A pozostałe mamusie, czy dajecie??
Oby do czwartku przeszło Kubusiowi to katarzysko
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
ja dałam mojej liznąć (tylko liznąć), ale okazało się, że to był duży błąd. Jeszcze tego samego dnia wieczorem mała miała "rumiane" policzki. Od razu wiedziałam, że głupio zrobiłam[/color][/font]
Właśnie nad mandarynkami się zastanawiałam ....to znaczy czy dawać je Amelce??? A pozostałe mamusie, czy dajecie??
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Ika - czyli masz na tapecie to co ja mialam ze swoimi dziewczynkami;zycze,zeby nadal miala ta choroba przebieg delikatny;nie idzcie w moje slady;pamietaj o piciu;diecie;lekach,ale to pewnie wiesz.
Iwona - to daj od razu malemu smecte,laccidofil;nie dawaj nabialu i obserwuj...
Po mandarynkach Hani nic nie jest.
Iwona - to daj od razu malemu smecte,laccidofil;nie dawaj nabialu i obserwuj...
Po mandarynkach Hani nic nie jest.
Podziel się: