reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Ribi- no to Wy, juz jesteście do przodu z wózkiem, fajnie że juz macie zakupiony :) My postaramy sie kupić w tym tygodniu, zobaczymy, czy się wyrobimy z czasem:)

reklama
moniaivoy pewnie, że się wyrobicie....ale przejrzyj dokładnie neta najpierw jakie sa ceny 9bo są naprawdę różne) a póxniej do sklepu się atrgować....bo sklepom tez zależy na sprzedaży więc starają się byc konkurencyjne dla neta.

Co do koloru to nasz wózek ma taki sam kolor jak nasza samochód:) nawet wcześniej o tym nie pomyślałam:)

Ja miałam zamiar go kupić, ale jak zobaczyam na żywo to jak dla mnie gondola strasznie nisko osadzona i trzeba sie strasznie schylać do niego. Mi sie to nie spodobało. I kupiłam Coneco V4 Chameleon

Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
z góry dziękuję za odpowiedź.

Co sadzicie o firmie Tako mam na oku wózek warrior z tako? Ale nie znam sie za bardzo wiec czeka na opinie

ja osobiście kupiłam ''tako jumper'',funkcjonalny,ma amortyzatory i polecił mi go dobry znajomy który od 10 lat prowadzi duzy sklep dla dzieci.do tego dokupiłam nosidełko samochodowe z tej firmy,tak zebym miała komplet.fotki sa na poprzednich stronach.

ticker.php

reklama
Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja kupiłam , ale dopiero jutro będę miała w domu.Co do rozkładania spacerówki,to niestety nie powiem Ci czy się utrzymuje czy nie, liczę że jednak tak. Jedyne problemy jakie zgłaszano to był problem nieregulowanego podnóżka (w wersji z 2010 już jest) i podobno te wózki się też łamały (ale model 2010 też został wzmoscniony). Może poszukaj na necie opinii o spacerówce

Do góry