reklama
moniaivoy pewnie, że się wyrobicie....ale przejrzyj dokładnie neta najpierw jakie sa ceny 9bo są naprawdę różne) a póxniej do sklepu się atrgować....bo sklepom tez zależy na sprzedaży więc starają się byc konkurencyjne dla neta.
Co do koloru to nasz wózek ma taki sam kolor jak nasza samochód nawet wcześniej o tym nie pomyślałam
Co do koloru to nasz wózek ma taki sam kolor jak nasza samochód nawet wcześniej o tym nie pomyślałam
Witam,
Noszę się z zamiarem zakupu wózka:
wzek VECTOR AIR gboko-spacerowy + fotelik - Poppy - Bejbi.eu
Czy któraś z Was ma jakieś zdanie na jedo temat? Według producenta - lekki, ale jak jest w praktyce?
Czy któraś z Was ma jakieś zdanie na jedo temat? Według producenta - lekki, ale jak jest w praktyce?
nie mam zdania na jego temat- ale firma espiro- ok, "MAjka" serialowa taki ma:-) mozesz napisz do TVN o opinie:-)Witam,
julka05091985
marzenia się spełniają
Witam,
Mi osobiście bardzo się podoba i jak by nie to że wózek dostałam to pewnie zdecydowałabym się właśnie na ten.
Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
z góry dziękuję za odpowiedź.
Co sadzicie o firmie Tako mam na oku wózek warrior z tako? Ale nie znam sie za bardzo wiec czeka na opinie
ja osobiście kupiłam ''tako jumper'',funkcjonalny,ma amortyzatory i polecił mi go dobry znajomy który od 10 lat prowadzi duzy sklep dla dzieci.do tego dokupiłam nosidełko samochodowe z tej firmy,tak zebym miała komplet.fotki sa na poprzednich stronach.
reklama
Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
Ja kupiłam , ale dopiero jutro będę miała w domu.Co do rozkładania spacerówki,to niestety nie powiem Ci czy się utrzymuje czy nie, liczę że jednak tak. Jedyne problemy jakie zgłaszano to był problem nieregulowanego podnóżka (w wersji z 2010 już jest) i podobno te wózki się też łamały (ale model 2010 też został wzmoscniony). Może poszukaj na necie opinii o spacerówce
Podziel się: