reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Iwi10, fogia - wozeczki mozna taniej kupic w na angielskim ebayu www.ebay.co.uk mam namiary na osobe, ktora mogla by Wam w tym pomoc - tzn. z licytacja, odbiorem, wysylka do PL
Osoba ta jest sprawdzona - ja kupilam w zeszlym roku Quinny ZAPP(używany) i moja serdeczna kolezanka tez w ten sposob nabyla uzywana spacerowke dla synka.
Wszystko z przesyłka kosztowalo mnie 250zl.
Szkoda że nie wiedziałam wczęśniej już zamówiłam x-landera, ale dziękuje za inf.

na tym ebay wychodzi tyle samo prawie co w sklepach internetowych u nas ja zamawiam wozek chyba ze strony WÓZKI WIELOFUNKCYJNE. SUPER CENA na to samo wychodzi zastanawialam sie tez czy nie kupic samego fotelika i spacerowki w ogole taniej wychodzi.. w foteliku dziecko moze jezdzic 2h wiec na spacer akurat a po 4-5 msc dziecko i tak sie wklada do spacerowki wiec mozna obnizyc ten koszt nie kupujac gondoli a wozek naprawde super wiec polecam:)

weronika - a chodzi Ci o mutsy? bo jesli wezmiesz fotelik mutsy- to on ma rozlozone siedzisko na plasko i wyglada wlasnei jak gondolka. ma chyba 3 poziomy regulacji.

Tylko, czy taki fotelik nie będzie za małą ochroną przed zimnem w styczniu/lutym? Nie znam się, ale wydaje mi się, że w gondoli dziecko, jest bardziej osłonięte od chłodu.

Ja nie wiem czy dla zimowych dzieci fotelik będzie wystarczający. Nie będziesz miała możliwości opatulenia kocykiem na przykład... Gondolka zawsze jest większa, bynajmniej moja jest bardzo duża. No i w gondolce dziecko przed wiatrem lepiej ochronisz bo głębiej leży. Ja to się raczej zastanawiałam czy brać komplet z fotelikiem. Jakoś nie wyobrażam sobie w samym foteliku małego wozić od urodzenia... U mnie jeszcze jest ten problem, że wózek będzie używany również w domku bo mamy duże mieszkanie i żeby mieć małego na oku to będę miała np w kuchni czy w salonie.

Czesc dziewczyny Ja wczoraj podjelam decyzje i juz niczego nie szukam stanelo na takim tzn nie kupilismy jeszcze ale mam juz dosyc tych opini o wszystkich wozkach co mi w glowie mentlik robia i razem z mezem stwierdzilismy ze nabedziemy ten wozek Cosatto » CABI KOL. OUT ON THE TOWN jeszcze tylko nie wiemy jaki kolor czy ten szary czy brazowo pomaranczowy ale na 99 % kupimy taki.Przy najblizszej okazji wybierzemy sie do sklepu :)) A co do gondoli i fotelika JA wymyslilam ze przez 2 pierwsze miesiace bede wozic w gondoli a potem juz sie zacznie ocieplac to we foteliku bede wozic.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny Ja wczoraj podjelam decyzje i juz niczego nie szukam stanelo na takim tzn nie kupilismy jeszcze ale mam juz dosyc tych opini o wszystkich wozkach co mi w glowie mentlik robia i razem z mezem stwierdzilismy ze nabedziemy ten wozek Cosatto » CABI KOL. OUT ON THE TOWN jeszcze tylko nie wiemy jaki kolor czy ten szary czy brazowo pomaranczowy ale na 99 % kupimy taki.Przy najblizszej okazji wybierzemy sie do sklepu :)) A co do gondoli i fotelika JA wymyslilam ze przez 2 pierwsze miesiace bede wozic w gondoli a potem juz sie zacznie ocieplac to we foteliku bede wozic.

...hej laseczki z tego co wiem to nie wolno wozić dzieci w fotelikach dłużej niż 3 godziny :baffled: no chyba że to jest fotelik mutsy i rozkłada się do pozycji leżącej :cool2:

reklama
Do góry