reklama
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Widziałem gdzieś ostatnio piękne trampki converse dla maluszków :3
Cudowne były
Cudowne były
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
ja kocham conversy no ale pierwsze buty to musza byc z prawdziwego zdarzenia, dobre ma bartek, stopa ma prawidlowe oparcie, musimy pamietac ze dopiero sie rozwija i trzeba jej zapewnic komfort, by potem nie leczyc np. plaskostopia
Ja polecam Ci buty trekkingowe z 8a.pl, sama sobie kupiłam, męzowi również. Jesteśmy straaasznie zadowoleniJa teraz poluje na buty w góry. Znacie jakieś sklepy turystyczne z dobrym wyborem na które warto zaglądnąć? Myślałem póki co nad Meindlami Borneo (Link do: Buty Borneo 2 MFS Meindl / Buty Trekkingowe / BUTY / TURYSTYKA - Sklep górski Alpintech) Dosyć drogie, ale myślę, że akurat w tym przypadku za coś się płaci jak myślcie?
Jeśli chodzi o pierwsze buciki do nauki chodzenia to polecam buciki walkkings, bo są genialnie wykonane. Nie dość, że materiał, z jakich je wyprodukowano jest świetny, to mają też innowacyjny system zapinania, który ułatwia dzieciom ich zakładanie i jest super bezpieczny. No i mają piekne modele, w cudnych kolorach!
reklama
Pierwsze buty należy dobrać tak, aby w żaden sposób nie krępowały ruchów małych stóp, a tym samym sprawiały, że podczas stawiania pierwszych kroków stopy maluszka będą miały możliwość na wzmocnienie się. więcej na ten temat pisaliśmy na naszym blogu: www.morelkowe.pl/n21,chce-juz-chodzic-wybor-odpowiednich-bucikow
Podziel się: