reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
My na butach nie oszczędzamy - od początku ma wyłącznie "bartki" i kapcie kupowane w "bartku" firmy chyba "daniel" (takie skórzane, zapinane na trzy rzepy).
Ivka - ja na dziecku nie oszczędzam !!!!! te co kupiłam są może i tańsze ale mają sztywną piete, profilowaną wkładke i są skórzane więc chyba mu nie szkodzą przez niższą cenę
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
aqua, na bartkach świat się nie kończy...
ja jeszcze nigdy bartków nie kupiłam... i nie czuję się gorszą mamą ;-)
ja jeszcze nigdy bartków nie kupiłam... i nie czuję się gorszą mamą ;-)
Miłek miał sandałki bartka, ale na jesień kupiłam jak aqua tańsze, ale skórzane z profilowaną wkładką. Jestem bardzo zadowolona. Uznałam, że skoro za góra 2 miesiące mam znów kupować kozaki (koszt ponad 100) to naprawdę nie opłaca mi się kupować teraz drogich butów. A i bartki mimo, że bardzo reklamowane i fakt wiele modeli mają bardzo dobrych to trafiją im się czasem buble - za twardych, za wysokich, z podeszwą zginającą się w połowie a nie w palcach.... więc myślę, że tu nie na firmę powinno się parzeć a na konkretny model. Na wiosnę Miłek miał wspaniałe buciki firmy "Melania" były rewelacyjne, wręcz mogę powiedzieć że idealne i kosztowały ok. połowę tego co "bartki" .. Niestety sklep zlikwidowano i nie mogę znaleźć tej firmy nigdzie.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
osinka dzięki za link
fajna stronka, fajne ceny ale Melani tylko jedna para i to taka średnia.
Fakt buty na odległość to strach bo z rozmiarówką tak samo jak z ubraniami. Miłek np. "barki" nosi 21 a innych firm np. 22. Kiedyś czytałam o outlecie bartka, że nie zawsze rozmiar i podany wymiar wkładki wew. ma się cokolwiek do rzeczywistości.... czasem te różnice to nawet 1 cm od tego co podane na stronie...
fajna stronka, fajne ceny ale Melani tylko jedna para i to taka średnia.
Fakt buty na odległość to strach bo z rozmiarówką tak samo jak z ubraniami. Miłek np. "barki" nosi 21 a innych firm np. 22. Kiedyś czytałam o outlecie bartka, że nie zawsze rozmiar i podany wymiar wkładki wew. ma się cokolwiek do rzeczywistości.... czasem te różnice to nawet 1 cm od tego co podane na stronie...
aaa i ja ostatnio znalazłam coś takiego, czy któraś z was kupowała buty tej firmy?
Bata > Katalog
Bata > Katalog
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja kupowałam buty Viggami i Sunway - miały znaczek zdrowej stopy, profilowaną wkładkę i były ze skórki, kosztowały ok. 50-70zł
reklama