Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy na początku 5 tygodnia będzie można zobaczyć ciąże na usg?
U mnie w 5 tygodniu byl widoczny tylko pęcherzyk ciążowy ja poszlam do ginekologa z tego względu ze od pozytywnego testu mialam zacząć brac zastrzyki heparyny a żeby zacząć musial potwierdzic ze pęcherzyk nie jest poza macica tylko w odpowiednim miejscu a po 2 tygodniach kazal przyjsc czy potrzebuje progresteronu i 6 t3 d byl juz zarodek z bijacym serduszkiemDziewczyny czy na początku 5 tygodnia będzie można zobaczyć ciąże na usg?
To niestety zależy od lekarza. Jedni mogą, drudzy wystawią dopiero po akcji serca.Czy po widocznym pęcherzyku ciążowym lekarz wystawi zaświadczenie do pracy?
Raczej mało prawdopodobne. Wszystko zależy jaka będzie wysokośc bety. Z tego co pamiętam to badałaś ją jak wartości były jeszcze bardzo malutkie. Więc wątpię że w tym tygodniu cos się uda zobaczyć.A czy pod koniec 4 tygodnia możliwe jest zobaczenie pęcherzyka? W 5 tygodniu zaczyna mi się urwanie w pracy... Nie wiem jak dam radę, ciągle śpię...