reklama
dytek
Fanka BB :)
No i jak Misia, czyżby następny maluszek ???misia_q pisze:a ja dzisiaj robie test ciazowy :
U mnie @ na razie nie widać, a w nocy mam juz od ponad miesiąca przerwe w karmieniu ok 9h. Ale za to w dzień tylko cysio srednio co 3h.
Aska K
Mama Marcelka:)
Misia w opisie na gg ma, ze jedna kreska byla, wiec chyba Wiktorek na razie bedzie jedynakiem
Mowilam Miska, ze bedzie dobrze
U mnie najdluzsza przerwa w nocy to 7 godzin. W ciagu dnia, jesli nie spi to wcina co 2, a jesli przysnie na dluzej to przerwa sie wydluza. Tylko, ze ostatnio spanko krotkawe, pewnie przez te upaly.
Mowilam Miska, ze bedzie dobrze
U mnie najdluzsza przerwa w nocy to 7 godzin. W ciagu dnia, jesli nie spi to wcina co 2, a jesli przysnie na dluzej to przerwa sie wydluza. Tylko, ze ostatnio spanko krotkawe, pewnie przez te upaly.
blond
mama dwoch urwiskow
kacha107 pisze:Blond sorki za niedyskretne pytanie ale czy Twoje piersi wygladaj inaczej niz wtedy kiedy karmilas?chodzi mi o to czy sie zmiejszyly i czy waga troche spadla jak przestalas karmic?
kacha na razie nie widze , zeby sie duzo zmniejszyly sa troszke mniejsze , ale po mauricesie tez sie niewiele zmniejszyly dopiero jak schudlam to sie ruszyly niestety na dol
a ja dalej jeszcze ta dietke tlumacze zeby wam walnac na bb moze juz po weekendzie cos wrzuce
misia bedzie dobrze
Ja też nic nie biorę z hormonków i nadal brak @ ciekawe kiedy dostanę. A jeśli chodzi o "bara bara" to mi się wogóle nie chce chyba ze mną jest coś nie tak jestem strasznie zmęczona tymi egzaminami i pisaniem pracy może to dlatego - nawet teraz jak tu z wami piszę to mężunio siedzi i zerka wzrokiem błagalnym cobym się poprzytulała do niego - no nic trzeba będzie małżeński obowiązek spełnić hihi dzielnie się zajmuje małym podczas moich kursów pomiędzy uczelnią a domkiem - w nagrodę trzeba też i jego obdarować chwilą czułości hehe = okropna zołza ze mnie
reklama
Podziel się: