Witam, u mnie było podobnie. Po połogu miałam bardzo obfite miesiączki, aż tak że musiałam podkładać nawet dwie podpaski:-(Myślę, że to normalne bo lekarz nie stwierdził u mnie żadnych nieprawidłowości. Ale mimo wszystko udaj się do lekarza będziesz spokojniejsza Pozdrawiam !!!
reklama
Loree
Fanka BB :)
Ja również uważam że dla spokoju powinnaś pójść do lekarza, tym bardziej że wspominasz coś o jakiejś infekcji. U mnie było inaczej. Miesiąc po porodzie, regularnie jak nigdy dotąd pojawił się okres. Zupełnie normalny, nie jakiś super obfity. Lepiej się zbadaj.Lekarz odpowie ci najlepiej.
Raisa
Początkująca w BB
Wczoraj minęło 2 miesiące od porodu, a 3 dni temu dostałam okres. chciałabym jeszcze nadmienić, że od 2 tygodni biorę Azalię, tabletki dla matek karmiących, lekarka kazała mi je zacząć brać bez czekania na miesiączkę...Czy to normalne, że jednak krwawię?
Lolka777
mama dwulatka
Pamietam, ze tez mialam baaaaardzo obfite krwawienie mniej wiecej miesiac po urodzeniu synka. W szpitalu zaproponowano mi lyzeczkowanie, ale nie zgodzilam sie, i pojechalam nastepnego dnia do kliniki w ktorej rodzilam, dostalam zastrzyk, lekarka mnie uspokoila i wytlumaczyla, ze krwawienia o roznym natezeniu sa normalne nawet do 2 miesiecy po urodzeniu.
Raisa
Początkująca w BB
Mnie wyłyżeczkowano. Miesiączka nie jest obfita, a mi pani dr powiedziała, że może być krwawienie przy Azalii, nie wiem jak jest w ulotce napisane, bo wyrzuciłam - zastanawiam się tylko czy to efekt tabletek czy normalny okres
reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
czasem bywa i tak ze dopuki sie karmi można nie miec miesiączki. Moja siostra karmiła 2 lata i cały czas nie miała. jak skończysz karmić możesz dostać zastrzyk wywołujący okres ale dopuki karmisz nie.wybierz sie do lrkarza czy wszystko jest ok