nie wiem czy nie zauważyłaś że andrewa88 jest miesiąc po porodzie(4tyg), gdzie normalnie powinien trwać jeszcze połóg i nagle dostaje silnego krwawienia i ty uważasz ze to takie normalne? ja na przykład pierwszy tydzień po porodzie mocno krwawiłam ale z każdym dniem było coraz słabiej, chyba że ty jedna znasz normy co jest normalne? bo ja wiem że każda z nas reaguje inaczej i nie ma reguły, która wg ciebie jest oczywista. W twoim poprzednim poście nic nie wspomniałaś i lekarzu, napisałaś tylko że (przypomne) mocne, nagłe krwawienie 4 tyg po porodzie jest normalne.karolinna pisze ze to normalne bo nie znam ani jednej kobiety,ktora po naturalnym porodzie by mocno nie krwawila.jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem to wiesz ze wcale nie odradzalam jej wizyty u lekarza.poza tym nie musze byc lekarzem zeby wyrazic swoja opinie tym bardziej ze po kazdym moim porodzie lekarz mowil mi o tym ze rzecza naturalna sa obfite krwawienia.Karolino ja jedynie staram sie doradzic andrewie a to co zrobi chyba zalezy od niej i jej wlasnego rozsadku wiec dlaczego mialabym miec wyrzuty sumienia??poza tym uwazam ze takie posty wynikaja z niedopatrzen lekarzy bo kazda kobieta powinna byc poinformowana jak jej cialo moze sie zachowywac po porodzie
andrew nie wiem czy wiesz ale nie powinnas na razie uzywac tamponow tylko podpasek i jezeli bedzie to trwalo dluzej niz standardowa miesiaczka czyli okolo6 dni powinnas wtedy isc do lekarza