reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

reklama
Mychul,pewnie,ze mozna. ;)

Z tego,co mi sie przypomnialo,to polozna mowila,ze kto przed ciaza sobie piersi jakos nie zahartowal,to teraz juz jest za pozno,by zapobiec rozstepom...

Agutko moja koleżanka położna też poleca Maltan i ja go stosuję od dwóch tygodni,bo on także "zahartowuje" brodawki ;D

Edi,o! Dobrze wiedziec. :D Ja musze sobie ta masc tez kupic. ;) A powiedz mi,ile ona kosztuje? ;) Bo kurcze,jak ta polozna nam pokazala taka tubke Purelanu,ktora miala jakies 10ml i powiedziala,ze to kosztuje ponad 20zl,to az mi galy na wierzch wyszly. ;) Maltan z teg co widzialam jest spory. :)

40ml Maltanu kosztuje cos ok.16zł. Stosuję go od ponad 2 tygodni i niewiele tego zeszło,więc i na czas karmienia powinien wystarczyć ;)

Dziewczyny a nie lepiej zamiast kupować jakieś kremy zaopatrzyć sie z koszulki na brodawki przez które maleństwo będzie piło, dzięki czemu nie porani na,m cycoszków? moja kumpela tak karmi malutką druga tez i jest OK! ;)

reklama
Mychus,ja wlasnie o tym myslalam,ale polozna mi odradzila,bo to nie jest podobno dobre dla nas a tymbardziej dla Dzidzi... ::) Ja narazie,chyba,sie zaopatrze w krem,a jesli on bedzie malo skuteczny,to bede myslec,co dalej. ;)

Do góry