reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Margolis ja też dzisiaj nie mam nic w cysiach, wczoraj też...i się nie martwię...jeszcze mam prawie dwa miesiące (ahahaha sama się z tego usmiałam ;))

reklama
Mnie też nic ale to kompletnie nic nie leci - ponoć nie ma sie czym przejmować ;) bo pokarm moze się pojawić dopiero parę dni po porodzie :)

Pojawi się napewno u każdej po porodzie.Zobaczycie tylko swoje dziecko i się wszystko odblokuje.Teraz może strach przed porodem wstrzymuje.

Podobno wielkość nie ma znaczenia ;) a bać się porodu? Jakoś się nie boję jeszcze. Mam nadzieję, że jednak się ten pokarm pojawi bo chyba na sztuczny ne wyrobię finansowo biorąc jeszcze pod uwagę ilość potrzebnych pieluch.... ::)

Ja tam niestety tez nic w piersiach nie czuje :( Nie czuje aby sie gromadzil pokarm i nic mi z nich nie leci :mad: Ale mam nadzieje, ze to sie zmieni po porodzie(juz niecaly misiac do niego)! Wiem, ze nie mozna sie zamartwiac bo wtedy robi sie w psychice blokada, trzeba byc dobrej mysli! I wiem tez, ze na pewno rozmiar piersi nie ma wplywu na ilosc pokarmu!

reklama
Tez nic nie mam :p a rozmiar znaczenia nie ma !!!! moja mama biustu 0 a kazde dziecko wykarmila - cale 8 sztuk :) zobaczymy po porodzie teraz nie ma co sie martwic na zapas.

Do góry