Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na początek ile miala Pani otulaczy? I jakie?Ja miałam zwykłą tetrę i otulacze ( normalne, dostępne na rynku z plastikowymi klipsami ). Ja używałam tez tetrę na noc i niestety zmiana przy kazdym zasikaniu czy przy kazdej kupie ( z reszta tak jak i pampersy).
Moja siostra używała tetry bambusowej bez otulaczy i wtedy wychodziły jej 2 pieluchy na jedno przewinięcie.
Ja wychowalam syna na tetrze 18 lat temu...sporo pracy poprostu przy nichMamusie, co sadzicie o przewijaniu noworodka w pieluszki tetrowe? Ktoś moze ma jakieś doświadczenia z tetra?
W Wielo tetra też może być wkładem teraz to tylko nie zawija się w ceratki, a w przewiewne otulacze.Mniej odparzeń?? Moim zdaniem wręcz przeciwnie.
A może zainteresuj się pieluszkami wielorazowymi, gdzie tylko wkład wymieniasz?
Poczytaj tu wątek Link do: WielopieluchowanieWlasnie chciałabym spróbować z tetra ale obawiam sie ze nie podolam a jeśli juz uzywac tetry to jak najlepiej? Sama tetre, czy może do tego otulacz? Jak otulacz to jaki najlepszy? I jeszcze chcialam sie dowiedziec.. bo kazdy pisze ze tetra jest najlepsza na dzien.. a co w takim razie na noc? Normalne pieluszki? Kolejna sprawa to najlepiej co ile zmieniac tetre?