reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

reklama
Lilka, jak bys przeczytala kilka nastepnych stron, to bys nie kupila Fitti... ;)

ale powaznie... bylo juz o nich troszke... wpisz w wyszukiwarke "fitti" i Ci troszke opinni wyskoczy, nie musisz przegladac wszystkich watkow o pieluchach... :)

no to pewnie nic dobrego ;) o nich

no faktycznie cerata ze hej
dzisiaj pierwszy dzien jak Mili je ma i juz okolice cipusi sa lekko zaczerwienione mimo ze zmienialam pampersa jak byl prawie lekki ::)

kurcze sie wykosztowalismy,teraz tyle wydatkow bo wlasnie idziemy na wynajem od poniedzialku
i aby nie tracic 50zł na jumbo packe to sie rzucilismy na jakies Fitti ::)

dobrze ze jescze troszke i wyplata :)
ja tam wole kupowac lepsze coreczce niz takie cos

no i wogole one sa.....kwadratowe
no wiecie utrudniaja chodzenie dziecku

jakby co nie polecam
ewentualnie jak $ sie w portfelu skoncza

kurcze drugi raz w ciagu roku kupilam inne pieluchy niz Pampersy i sa do d....

A czy któraś z was używała z Lider Pice? bo sa u nas w geancie i cena kusząca ale nie znam nikogo kto by ich uzywał czy choćby próbował?

Super są te pieluchy z Dada tyle samo kosztują co pampersy jak dla mnie uważam, że dada sa lepsze od pampersów więc będę je kupować pampersy na bok.
Dada
Z tyłu na pleckach mają gumkę wieć się trzymają ( pampers tego nie posiada)uważam, że są chłoniejsze włożyłam palec w 2 rodzajach pieluszek Doda miała sucho pampers był mokry koleżanka mi powiedziała, że tak jest bo pampersy mają balsam i dlatego mokro no nie wiem. Ten wkład w środku pieluszki u dady jest na całej powierzchni w pampersie wkład jest na przodzie i troszkę z tyłu.Następna rzecz te w środku boczki w dadzie są milutkie w dotyku i mają wieksze otworki by przepuszczało powietrze. Pampers jest przeciwienstwem. Co jeszcze? Rozciagnijcie pampersa i puście gumka taka rozciągnieta taki pampers rozlazły u dady gumka w środku super zgrabiutko się trzyma ciałka. Co przemawia u mnie tylko za pampersem są szerokie rzepy i jest ten niby balsam. Muslałam, że pampersy są bardzo dobre myliłam się może kiedyś były

a ja sie z tym nie zgodze
testuje drugie pieluszki biedronkowe i jak dla mnie to ........ :p :p :p

te Fitti to porazka!!!!! same minusy
-nie przepuszczaja powietrza,sama folia
-rzepy porazka....przypominaja bardziej tasme klejącą
-w nocy wyglada tak ze córcia ma mokro wokol siebie a pampers........jest lekki ::) nie rozumiem tego bo sprawdzalam i sa dobrze zalozone ::)
-nie sa chlonne....

Dada to odparzenia u mojej corci,nie przepuszczanie powietrza
sa jakies twarde
nie przemowily do mnie

tak jak pisalam Pampers to dla mnie klasa
pieluszki sa miłe w dotyku,przepuszczaja powietrze
sa profilowane,a np.Fitti to kwadraty ::)
miedzy nozkami pewnie przeszkadzaja malutkiej w jakis sposob

a to jest gumka z tyłu.....ja uzywam pampersow od ponad juz roku i nie widze szczegolnej potrzeby aby była ta gumka z tyłu
w Dadzie sa i w Fitti tez i nie widze zadnej roznicy czy gumka jest czy nie

jak dla mnie Pampers to nr 1

Dla mnie najlepsz jest rossman bordowy a teraz podobno ulepszony i nowe pampersy ze streczami bo w starych własnie brakuje mi gumek. i Rossman ma chłonniejszy wkład pampers czasem przecieka w nocy

Fitti to tandeta nie wypowiadam się a dada takie sobie

Jak kto woli każde dziecko jest inne ja wiem, że pampersów już nie będe kupować beznadzieja a ta gumka z tyłu dla mnie pomocna bo przy pampersie moja mała ma go na pośladkach spada jej z plecyków może jewt za mała czu chuda nie wiem ale dada najlepsze.

Wypowiadałam sie wczesniej juz na ten temat,gdy moj Dominik mial jakies 5-6 miesiecy i teraz napisze tak;gdy byl mlodszy i nie ruszal sie tak bardzo jak teraz Dada byly idealne,uzywalismy tylko i wylacznie Biedronkowych,ale teraz kiedy nie usiedzi na miejscu niestety Dada nie sprawdzily sie, spadaja z pupy i przeciekaja,wiec wrocilismy do Pampersow :) Ale Dada dla maluchw jak najbardziej ok ;)

reklama
odkąd tymek zaczął pełzać, raczkować i wstawać dla nas najlepsze okazały się huggies super flex. kupujemy w kaufalndzie po 35 zł za pzckę 66 pieluszek. wychodzą taniej nż dada czy pampki nawet a są SUPER!

Do góry