reklama
A
aOLA
Gość
Witajcie,
ja swojemu paznokci u stopek nie obcinalam jeszcze. Sa krotkie, tylko te przy najwiekszych paluszkach tez tak odwijaja sie. Nic jeszcze z nimi nie robilam, ale moze pomasuje je za rada Wandy. A jak czesto obcinacie pazurki przy raczkach? Ja to robie co kilka dni bo tak szybko mu rosna i bardzo czesto drapie sie po twarzy az do krwi. Zaczelam pilowac, ale to takie truuudno wypilowac tak male paznokietki przy tak cieniutkich ciagle ruszajacych sie paluszkach.
Pozdrawiam,
Agnieszka
ja swojemu paznokci u stopek nie obcinalam jeszcze. Sa krotkie, tylko te przy najwiekszych paluszkach tez tak odwijaja sie. Nic jeszcze z nimi nie robilam, ale moze pomasuje je za rada Wandy. A jak czesto obcinacie pazurki przy raczkach? Ja to robie co kilka dni bo tak szybko mu rosna i bardzo czesto drapie sie po twarzy az do krwi. Zaczelam pilowac, ale to takie truuudno wypilowac tak male paznokietki przy tak cieniutkich ciagle ruszajacych sie paluszkach.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Paula25
szczęśliwa :)
Agnesa ja tez obcinam co kilka dni a przynajmniej raz na tydzień, wystarczy żemu troszkę urosna i już się drapie :
agnes.kol
Fanka BB :)
Ja tez nieobcinam pazurków u stópek, bo chyba same się wykruszaja. Co spojrzę to ma krótkie ;D
Mamy taki sam patent do obcinania paznokci jak Emma tata karmi, a ja ocinam ;D
Mamy taki sam patent do obcinania paznokci jak Emma tata karmi, a ja ocinam ;D
Paula a co to za krem balneum baby i gdzie go kupić ??? drogie to to ?? bo ja już chyba wszystkie wytestowałam kremy do buziulki i teraz muszę sama używać żeby je zużyć ale na odpowiedni jeszcze chyba nie wpadłam a skoro piszesz że buzia jak aksamit to może i warto spróbować i ten ???
A pazurki u rączek obcinam na śpiocha a u nóżek tylko te duże obcinałam raz ;D
A pazurki u rączek obcinam na śpiocha a u nóżek tylko te duże obcinałam raz ;D
reklama
Podziel się: