dziewczyny kupilam dzis w aptece paste dla dzieci nenedent ale to nie jest chyba ta bo ta dla naszych maluszkow nie moze zawierac fluoru ??? bo ta zawiera, jest o smaku malinowo-truskawkowym w opakowaniu 50 ml - to chyba dla starszych dzieciaczkow : i nie miala w zestawie szczoteczki...
reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
co do nocniczkow to ja juz 2 razy przymierzalam sie do kupna i za kazdym razem bylam z kims innym,chcialam zobaczyc jak dziala ten z melodyjka(z kaczucha)i tam na dole sa takie metalowe kropeczki i nie mam pojecia jak to dziala ani siadanie,ani plucie nie pomagalo :-[ ;D wiec kupje zwykly!!
Kamila ;D on dziala na cieplo ;D ;D ;D trzeba bylo te kropeczki potrzymac chwilke paluszkiem ;D ;D
ja kupilam zwykly nocnik i dzisiaj jedlismy na nim obiadek siedzac razem w wannie ;D ;D ;D bo moje dziecko placze jak go sadzam na krzeselko do karmienia stad pomysl konsumowania na nocniku ;D ;D najwazniejsze ze pomoglo :laugh: :laugh: :laugh:
ja kupilam zwykly nocnik i dzisiaj jedlismy na nim obiadek siedzac razem w wannie ;D ;D ;D bo moje dziecko placze jak go sadzam na krzeselko do karmienia stad pomysl konsumowania na nocniku ;D ;D najwazniejsze ze pomoglo :laugh: :laugh: :laugh:
mamaCyprysia
Fanka BB :)
Gabi moja slina tez ciepla chyba ze ostudzila sie w locie hehe ;D
reklama
Podziel się: