reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

No Karina te z melodyjkami to małe koszmarki według mnie im prostszy tym lepszy....

Ja to na razie w ogóle nie wiem jak się do tego zabrać......

W ogóle dobrze że oglądałam ten program o którym Joeey piszesz ....bo ja w ogóle w szoku byłam że chłopcy na początku na siedząco sikają ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D

A klapka dobra szczególnie dla chłopaków żeby się od małego nauczyli klape opuszczać!!!!!

reklama
Ketsa ale w tych z klapa to jest chyba tylko ta do zamykania a nie sedes ;D ales mnie ubawila swoja niewiedza ze chlopcy sikaja od razu na stojaco ;D ;D

ja kupilam najprostszy noniczek zielony z kaczuszka kosztowal okolo 15zl ;D

Gabi no i co się śmiejesz?????? a skąd ja to niby miałam wiedzieć.... ale chyba jeszcze dużo musze się nauczyć.... ::) ;D

Ketsa normalnie jestes the best-ciara z tym nocnikiem ale sie usmialam.dla pocieszenie napisze ze jak bym miala chlopce to bym tez niewiedziala ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ketsa! ;D ;D ;D
Pamietam jak moj brat (przypominam, ze jest 17 lat mlodszy, wiec dobrze pamietam jak byl maly) nauczyl sie sikac na stojaco to byl taki z tego dumny, ze potem wszedzie chcial sikac na stojaco! Najchetniej na srodku chodnika, zeby pokazac wszystkim jaki juz jest duzy i dzielny, ze potrafi sikac na stojaco! :D :D Chyba za bardzo go chwalilismy i dlatego! ;D ;D

Ketsa - :D :D :D :D :D

tak tak, chlopcy sikaja najpierw na siedzaco - Wiktor wlasnie teraz nauczyl sie na stojaco... raz sika na stojaco raz na siedzaco - zalezy jaki ma humor :)

A nocnik, tak powinien byc jak najprostszy - a nocnii z melodyjka to rzeczywiscie koszmar !!!

a dlaczego z melodyjkami koszmar ja tam zadowolona jestem jak zrobi siku to bede widziała a kształt ma taki najnormalniejszy w śiecie.
Ja odradzam te zwierzaki bo podobno trzeba całego dzieciaka rozebrać bo inaczej się go posadzic nie da

reklama
Do góry