reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

**********pielęgnacja**********

reklama
Karinko - u nas z kapiela identyko - z pozycji na brzuszku momentalnie sie przeklada na bok i zaraz siada ;D ;D ;D i u nas wanna na stelazu caly czas :)

My Hanie kapiemy w pokoju na dywanie ,hehe tzn wana stoi na dywanie :laugh: :laugh: :laugh: no chyaba ze sama ja kape to nie chce mi sie nosic wanny do pokoju to ja kape wannie malej wsadzonej do duzej ale bez maty,nawet grzecznie siedzi dlatego jeszcze nei myslalam o macie.

Aha i po kapaniu w pokoju dywan jest caaaly mokry!A glozke jej myje na siedzaco bo ma 5 włosow,mysle ze dzieciom o bujniejszych fryzurach troche trudniej myc glowe ;)

Dziewczyny czym obcinacie paznokietki maluszkom? Nożyczkami czy obcinaczem? Bo właśnie ostatnio przeczytałam na odwrocie opakowania takiego zestawu, że obcinacz jest dla dzieci powyżej 3 roku życia....Szok! Nie wiedziałam...

reklama

...>No ja też nie wiedziałam że od 3 roku życia.....ale Beatko skoro mówisz o zestawie to zapewne to ten canpola..... i tamte nożyczki to se można wsadzić do niczego się nie nadają a na pewno nie do obcinania paznokietków

Do góry