reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Joeey - no my tez zamierzamy kupic szczoteczke - moze jutro w koncu sie uda ;D ;D ;D jest juz niezbedna, bo Paulinka ma 2 zabki juz ;D i oba coraz bardziej widoczne :)

reklama
my mamy nuka taka silikonowa chyba, a terz dokupilismy canpola zakladana na palec, chyba bedzie wygodniejsza ale jeszcze ie wiemy :)

Gabi no to gratulacje wozia!!! super!

No a ja juz tak dawnopisałam o tych super zapjęciach w pampersach ::) :laugh:, ale właśnie mi się raz trafiły :( pytałam w makro tej hostessy która reklamuje pampersy , o to w których paczkach sa takie z super zapjęciem to popatrzyła na mnie jak na jakąs wariatke i powiedziała ze wszystkie sa takie same zapjęcia tzn te zwykłe :laugh: a te streczowe rozciagajace były super :( :laugh:

PYTANIE: czy w uzywacie Pakalanek (dla niewtajemniczonych to worki zapachowe na brudne pieluchy) czy wycofali je z produkcji ??? przez ostatnie 2 tyg odwiedzilam wszystkie duze supermarkety w miecie i nie znalazlam :p ::) ::)

Joeey one sa chyba w Happy Belli, dobre rozwiazanie - zawsze cos pod reka na smrodek, a jak mam inne pieluchy to laduje do zwyklych reklamowek i zawiazuje ;)

alescie mnie wpuscily w maliny z tymi pieluchami z Rossmana ;D - nie dosc, ze kiepsko trzymaja to jeszcze z zewnatrz maja cerate i dupka sie zaparza nieziemsko, no i jakies takie sztywne; jescze sprobuje z biedronki a jak nie to zostaje na lato przy pamersach a na zime Happy

Stasiek ma na buzialu wokol ust krostki i takie zaczerwienienie, a na prawym policzku wrecz skorupke, od czego to moze byc? moze od slinki, albo marchewki, tex tak macie???

Ana no Ada tez ma na lewym cos takiego i mysle, ze to od sliny :p powinnam to czyms smarowac, a zostawilam samemu sobie ::) poradzcie cos !
a co do pieluch, to napewno piszesz o tych z Rossmana ??? one nie maja zadnej ceraty (takie maja z kolei z Leclerca fuu co za paskudztwo), mi chodzilo z Rossmana takie ze stateczkami niebiesko czerwonymi cos takiego...
a te Pakalanki to ja kupowalam oddzielnie, ale jak sa w pieluszkach Happy to moze kupie bo jeszcze ich nie uzywalam, dzisiaj natomiast Artek ukradl ! siatki jednorazowki, ktore lezaly sobie przy kasie i jak placilismy to wzial cala zgrzewke taka ;) :laugh: :laugh: niedobry, ale czego sie nie robi dla kupek Aduni ??? ;D

Joeey ;D ;D ;D ale ten Twój Arek niebodry !! ;) ;) ;) ;D ;D A ja jak jestem n azkupach to tez pakuje w max ilosc worków :laugh: :laugh: zeby byly na pieluchy za to moj maz jak pakuje zakupy w markecie to pcha wszystko do 1, 2 workow albo do kosza i bezposrednio do bagaznika ::) ::) a mnie szlag trafia bo woreczki potrzebne ::) ::) ;D ;D ;D ;D

a te woreczki widzialam kiedys w Leclercu ale nie kupowalam nigdy ::)

Ja ostatnio przez dlugi czas uzywałam bella happy. A teraz wyslalam Dawida po pampersy i od razu kupil te z naciaganymi zapieciami. Fajne są...Ale i tak chyba wole belle. A moze juz się przyzwyczaiłam do nich ?! ;)

A paklanki kupuje zawsze w tesco. Joeey zapraszamy do Olsztyna! :laugh:

Dziewczyny jak czyscicie buziaka po spozywaniu marchewki przez dzieciatko? Nie chce zeby Miki miał żółtą gębke...Ale kurka jak to ciezko schodzi...Moze macie jakis patent?

reklama
joeey mój mąz jak jest w jakims sklepie to tez kradnie reklamówki jednorazowe ;D ;D ;D ile jest wyłozonych tyle bierze ;D ;D
My uzywamy wyłacznie reklamówek jednorazoych na pieluchy, szkoda by mi było kasy na woreczki, które zaraz wyrzuce :p ;D
Ana ja uzywam pieluch Rossmana i nienarzekam, zadnej folii niemają i małej nic niejest, zero odparzen itp Są pieluchy w opakowaniu żółtym i bordowym i te bordowe własnie sa lepsze ;) chyba że cos pokreciłam to joeey mnie poprawi :D

Do góry