reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Ja wolę huggies super flex, są dla nas zdecydowanie lepsze niż pampersy. Innych nie próbowałam.

reklama
Ja mam teraz huggiesy zwykle ale bylyby nawet nie najgorsze tyle ze te gumeczki sie wpijaja strasznie w nozki Hani

no kazdy co innego preferuje, u nas np Huggiesy ani jedne ani drugie nie przeszly, przesikiwala jak zadne :p
takze moze nie kazdej z Was podpasowaly by te z rossmana :p

Ja tylko pampersy i huggisy z kubusiem ;D ;D ;D raz chcialam kupic happy z balli, bo pamietam ze z Wikim probowalam, ale jakos nie kupilam ;D

Happy byly w CZD i byly ok, ale sa strasznie grube wydaje mi sie.

My albo pampersy albo huggies super flex. JAk sie znudza jedne to wtedy drugie. :)

to sprobuje tych rossmanowskich i biedronkowych, mnie w Huggiesach Super Flex denerwuja ostre zapiecia raniace nozki (chyba ze mam za male, ale mam 4???) pampersy z kolei sie kulkuja i ma je miedzy kolanami

Mnie super fleksach tez to denerwowalo,ze ciagle czerwone miala pod tym zapiecoem.Widac to dla szczuplejszych dzieciaczkow ;) ;)a Haneks takim nie jest.No a te bella Happy wlasnie wydaja mi sie za grube i to jedyna ich wada.A najlepsze sa biedronkowe.Rossmana u nas nie ma,wiec nie sprobuje niestety ale po tylu pochwalach chetnie bym sprobowala :) :)

Bartyś my właśnie teraz mamy Dada i nic a nic nie śmierdzą :) ....i co Kamilkowi poprawiło się? znikło zaczerwienienie na jajeczkach?

Magdus jak Ty liczysz że Pampers wychodzi taniej niż Dada. Moim zdaniem jest na odwrót :p

Rossmannowskie naprawde są OK :)

Paula no troszke mniej ma czerwone, ale muszę pilnować, żeby sobie tam nie drapał, bo wtedy to zaczerwienienie wraca :(

reklama
Do góry