reklama
Nathalie
Fan(ka)
Próbowałam już wszystkiego. Jest szansa, że zejdzie jak spiorę ją od razu, ale te starsze plamy ani rusz. Wszystko jest uwalone od tej p... marchewki.
Anetko jak Ci idzie odstawianie od piersi? Masz jeszcze dużo mleczka? Ja już się doję co 3 dni i nie wyciągam nawet 10 ml.
Anetko jak Ci idzie odstawianie od piersi? Masz jeszcze dużo mleczka? Ja już się doję co 3 dni i nie wyciągam nawet 10 ml.
Nathalie
Fan(ka)
Niedługo zaprzestanę, ale boję się zastoju.
Natalia bankowo zastoj Ci sie nie zrobi, pamietam, ze jak sama odstawialam, to sie doilam codziennie po 30ml i w pewnym momencie po prostu przestalam...nic a nic mi nie bylo, nie bolalo, a czasem jeszcze w kapieli jak nacisnelam to kropelki mleka sie wyciskaly i w koncu calkowicie sie ''zasuszyla laktacja''
Nathalie
Fan(ka)
Oooo, dzięki za rady. Chętnie posłucham, bo ja straszny leń jestem i mi się strasznie nie chce z tym laktatorem bawić.
bartyś
Fanka BB :)
Natalko odciągnęłam tylko troszkę palcami w tym dniu, kiedy rozmawiałyśmy przez telefon, a potem już wogóle, bo nie czułam żadnego napięcia w piersiach. Ale ja bardzo stopniowo odciągałam dla Kamilka coraz mniej mleczka ( podawałam na zmianę z Bebiko ) więc żaden zastój mi się nie zrobił. Także teraz czuję tylko takie grudki w piersiach ale już nic a nic nie odciągam
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Kurcze, nie pamiętam gdzie ostatnio było o spaniu w śpiworkach A zastanawiam się, czy wystarczy, jeśli ubiorę Kamilowi tylko body z długim rękawem ? Mamy taki śpiworek na zamek, bez rękawków .. Co ubieracie Waszym Szkrabom jeśli śpią w śpiworkach ??? i czy skarpetki potrzebne ???
Podziel się: