reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Martula super masz Mame! :) No pewnie kazda babcia jest inna. Moja Mama bardzo nam pomogla jak u nas byla i tez nie balam sie Atiego z nia zostawiac. Ale na dluzsza mete to nie wiem jakby to bylo, ale nawet nie chce myslec, bo i tak to sie nie zdazy, chocbym chciala. :p

reklama
wiolus no ja zostawie wlasnie przyszlej TESCIOWEJ Ade jak wroce na studia, tyle, ze zdecyduje sie chyba na zaoczne bo na dzienne juz nie chce wracac :p i te 2 dni w tygodniu wlasnie tesciowka bedzie sie opiekowac Adunia, i mysle, ze okropnie ja rozpiesci bo widze jej podejscie do dzieci :) no ale od tego jest, a ja juz bede ostro ''tresowac'' mojego diabelka, aha, zaznaczam, ze moja tesciowa lepiej sie zaopiekuje moim dzieckiem niz moja wlasna mama :(

ja jestem zadowolona jak moja mama zajmuje sie czasami małym, choć dla mnie i tak za rzadko, no ale pracuje. Odciąża mnie w ten sposób i mam troche czasu dla siebie. Co do teściowej to nie wiem, bo moja nie zyje :( nie doczekała wnuka a była fajna i na pewno bym z nia zostawiła Stasia. Bo tak zobaczcie, ja się starszliwie gryze co ze żłobkiem, albo opiekunką. To w końcu obcy i nie wiadomo ajkie może miec pomysły, a tak, swoja osoba to choćby miała dwie lewe i niewłaściwe w naszym mniemaniu podejsie to i tak jest lepsza od obcej.

kurcze mój mały woli nie jeśc niz ciągnąć MOJE mleczko z butelki :p W nocy na weselu na śpiocha raz zjadł ale później juz był ryk i musiałam wracac Dobrze ze i tak juz miałam dość bo była juz 3

mnie urlop kończy sie 7czerwca ale potem idę jeszcze na wychowawczy a do pracy wracam 1 października

Wiem, ze mam super mamę, serio. Jest jak najlepsza kumpela. A "przyszła teściowa" ma dobre podejscie do dzieci i gdyby była na miejscu, a moja mama nie mogłaby zająć się malutką, powierzyłabym ją teściówce. Opiekowała się już wnukami, ba i to 2 chłopcami, bliźniakami. Całkiem sama, a wiadomo że to nie łatwe.

Wieci, że moja mała wczoraj sie zbuntowała i odmówiła jedzenia mleka? ::) Jak zjadła o 5 rano tak dopiero wzieła pierś o 16 po spacerze :p W miedzyczasie zdjadla tylko jabłuszko z marchewka i troszke herbatki :-[ Niewiem może ja dziąsla bolaly? Cyca ściągneła i z butli tez niechciała :p :( Ale naszczęście dziś wszystko jest ok ;)

Agnes bardzo możliwe z tymi ząbkami. Ingusia też nie ma apetytu jak ją bolą. Wystarczy jej pomasować dziąsełka, odczekać chwilkę i wtedy je ładnie. :)

reklama
Bo pewnie marchewka jest nie do sprania! :laugh: Żartuje, ja mam amerykańskie mydełko, które spiera ją wysmienicie. Oczywiscie jesli jest w miare swieza, bo ze stara plama trzeba sie troche pomeczyc... ;)

Do góry