reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
hmm to u mnie jest dziwnie.. Mój Tymek spałby co chwilę
godzinkę - dwie jest aktywny i już mu oczy lecą.. tyle że ma problem z zaśnieciem i się męczy aż padnie.. Ale ogólnie śpi w ciągu dnia dość długo, w tym jedna długa drzemka (zwykle przypada na spacer). - o ile nic mu nie przeszkadza, to trwa ok 3 godziny
dzieczyny ile w dzień spią wasze dzieciaczki?
moja spi na spacerze ok 1h a przez resztę dnia jest aktywna!!! no moze czasem zaśnie na 20-30 min ale to góra. cos jej sie pozmienialo ostatnio![]()
Starsza córa spała bardzo mało w ciągu dnia - spała tylko podczas spaceru (ok.2 h) no i jakieś 20 - 30 minut w ciągu dnia. Natomiast Laura śpi dużo - podczas spaceru (2 h) i jakieś 5 h w ciągu dnia
P
Pająk
Gość
U mojego Stasia to kazdy dzień inny, ale zazwyczaj po dniu pełnym aktywności następuje dzień senny - i tak na zmianę.
Najadłam się wczoraj czosnku - chciałam sprawdzić czy maluch zaakceptuje jego smak w mleku - i nie zauwazyłam by mu nie smakowało - zatem mogę sobie wcinać czosneczek, który uwielbiam, zwłaszcza podsmazony na oliwie i z makaronem...
Najadłam się wczoraj czosnku - chciałam sprawdzić czy maluch zaakceptuje jego smak w mleku - i nie zauwazyłam by mu nie smakowało - zatem mogę sobie wcinać czosneczek, który uwielbiam, zwłaszcza podsmazony na oliwie i z makaronem...
Karoli4
Fanka BB :)
U mojego Stasia to kazdy dzień inny, ale zazwyczaj po dniu pełnym aktywności następuje dzień senny - i tak na zmianę.
Moj maz uwielbia makaron z oliwa i czosnkiem, do tego dodaje piccante, czyli papryczyki peperoni:-) a ja potem cierpie przez zapach
P
Pająk
Gość
Na szczęście mój mąż tez lubi zatem oboje sobie śmierdzimy ;-)
Strasznie dziecko mi się ślini, pod smoczkiem ma takie czerwone wypryski od tego właśnie, i nie wiem czym to posmarować. Zamówiłam sobie nivea sos. Czy któraś z Was tak miała?
yol_a,mój synuś tak się ślinił i wypryskiwał pod smokiem a potem na policzkach.Nie wiem jak u Was to wygląda ale u nas to była egzema dziecięca,która z czasem mija.Nie smarowałam niczym szczególnym a jedynie maścią witaminową,która jest bardzo tłusta,więc chroni skórę.Żadne drogie i bardzo drogie kremy nie pomagały (jeden to nawet koło 100zł mnie kosztował jak byłam w Polsce u lekarza)a tu,na Islandii każą to jedynie natłuszczać.Teraz mojemu prawie czterolatkowi czerwienią się te poliki czasem,podczas mrozu...skóra jest wtedy troszkę bardziej szorstka w tych miejscach.
moja mała też bardzo dużo śpi...leń z niej chyba straszny.W nocy śpi dobrze od 23 do 9 rano z jedną przerwą na cyca.W dzień potrafi czuwac jednorazowo od 0,5 do 1 godziny,nie dłużej.Jak ją przetrzymam to złośc jest niesamowita.Widac każdy maluszek jest inny.Mój synek już w tym wieku miał uregulowane spanie...dwa razy na dzień po 3 godz. a mała śpi prawie cały dzień...a potem całą noc
kupiłam krem nivea sos zobaczymy czy podziała, bo paskudne te wypryski, a maść natłuszczająca witaminowa to jest jakaś specjalna, możesz podać mi nazwę? a co do spania to powinnaś się chyba cieszyć;-)yol_a,mój synuś tak się ślinił i wypryskiwał pod smokiem a potem na policzkach.Nie wiem jak u Was to wygląda ale u nas to była egzema dziecięca,która z czasem mija.Nie smarowałam niczym szczególnym a jedynie maścią witaminową,która jest bardzo tłusta,więc chroni skórę.Żadne drogie i bardzo drogie kremy nie pomagały (jeden to nawet koło 100zł mnie kosztował jak byłam w Polsce u lekarza)a tu,na Islandii każą to jedynie natłuszczać.Teraz mojemu prawie czterolatkowi czerwienią się te poliki czasem,podczas mrozu...skóra jest wtedy troszkę bardziej szorstka w tych miejscach.
moja mała też bardzo dużo śpi...leń z niej chyba straszny.W nocy śpi dobrze od 23 do 9 rano z jedną przerwą na cyca.W dzień potrafi czuwac jednorazowo od 0,5 do 1 godziny,nie dłużej.Jak ją przetrzymam to złośc jest niesamowita.Widac każdy maluszek jest inny.Mój synek już w tym wieku miał uregulowane spanie...dwa razy na dzień po 3 godz. a mała śpi prawie cały dzień...a potem całą noc![]()
reklama
Podziel się: