reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Laski, jak wygląda alergia pokarmowa, bo znów mam dylemat czy C ma potówki czy uczulenie na jabłko i moja nadgorliwość z rozszerzeniem diety obróci się przeciwko mnie. Tylko ciekawe co ja powiem tej lekarce w przychodni, we wt. kontrol i szczepienie- że rozszerzyłam dietę jak ta kazała czekać aż młody 6 miesięcy będzie miał.....

C. ma takie czerwone kropki małe na klatce piersiowej.... nie wiem co o tym myśleć i czy przed tym jabłkiem były czy nie....zgłupiałam.....

Polcia też miała takie malusie czerwone kropeczki na klatce i na pipuni ale chyba po trzech dniach zeszły, jak się nie powiększają i nie ma ich więcej to myślę że poczekaj. Ja tak zrobiłam.

Klara podziekowała za ten post, znaczy, że pomysł jej się spodobał i poszła se walnąć jak nic. :-D

I to zapewne niejedną, bo cosik długo jej nie ma:-p Jak będzie jutro miała ból czaszki to przyczynę będziemy znały ;-):-p

Ja to mam chyba wiecej szczescia niz rozumu jesli chodzi o pielegnacje mego diabelka. Zadnych krostek, zadnych dziwnych objawow skornych poki co nie bylo i nie ma... tfu tfu na psa urok oby tak dalej:-)

A tak apropos to czy Wy drogie kobitki cos robicie z dziaslami? jakos pielegnujecie? czy nic nie tykacie? a jesli tykacie to jak i czym?
i jak zuby sie pojawia to co robic? czyscic? jak? czym?

reklama
Do góry