reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pielegnacja niemowlecia

ani zima ani latem nie podgrzewałam pomieszczenia.. zamykałam tylko okna ..
ale u mnie okna sa otwarte non stop czy lato czy zima.. jakiś zimny wychów stosuję :)

reklama
I dobrze Aga przynajmniej dzieci będą zdrowe ;D mój mąż tez mnei przyzwyczaił,że okna są otwarte o każdej porze roku ;)

Mycha to jak przyzwyczaisz dziecko do wiaterku i przewiewu, to niemasz po co podgrzewac pomieszczenia :) po prostu przed kąpielą na jakies 10-15 minut wczesniej zamknij okno coby przeciągu nie było :D

Mnie też mąz przyzwyczaił do wietrzenia iteraz bywa tak że on zamyka a ja otwieram okno.Ja kąpac będę w łazience a tam okna niema i niemiałabym, zabardzo jak jej tez nagrzac bo jest za mała na dpodatkowe urzadzenia.Zresztą mój mąż nawet w zime chodzi w krótkim rękawie.

Ja też będę kąpać małą w łazience. Łazienkę mam malutką ale postawie sobie wanienkę na pralce dawaj ;) nawet schylać się nie muszę ;)

Ja się zastanawiam bo jeśli wanienka na pralce to gdzie się ją ubierze?A wolałabym zrobic to w łazience niż przenosic do pokoju i tam ubierac.

Mija jak owiniesz dziecko po kąpieli w ręczniczek, zakryjesz główkę to czemu nie przenosić? Ja tak będę robić, a dziecko trzeba chartowac a nie tylko w ciepełku trzymać itd bo potem wyjdziesz z tym dzieckiem na spacer i zaraz dostanie zapalenia płuc. Oczywiście normalną rzeczą jest że w łazience nie mozesz mieć 25 stopni a w pokoju 15, te temperatury muszą być w miarę zbliżone;)

Niewiem jak bedzie ale teraz w pokoju to mam przewaznie chłodno,bo ciągle mamy otwarte okno.Jak zamknieny jest za duszno.Dlatego wolę małą ubrac w łazience tam się troche rozgrzeje i ostygnie,a nie przenosic do pokoju.

reklama
My będziemy kąpać Adasia w pokoju. Nie jest problemem przynieść wiaderko wody do wanienki. Do łazienki musiałabym zanosić wszystkie kosmetyki. A nie mam szafki dla bobasa w łazience, bo u nas jest 8 osób do 1 łazienki i nie ma miejsca.

Do góry