reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Aniu u mnie wczoraj była położna i powiedziała że jak już Kubie odpadnie (a trzyma się dzielnie) ;D ;D ;D to tą ziarninkę trzeba dokładnie oczyścić i jeszcze ze 3, 4 dni przemywać spirytusem ;D ;D
Sumka, dzieki bardzo))))
A co robicie na odparzenie??????????, poza masciami..ja uzywam Sudocremu..Mateuszkowi bardzo odparzaja sie plecki od Pampersow....
i placzek biedny bo go parzy...wietrzymy mu pupke, smarujemy Sudocremem ale w te upaly to i tak wiele nie daje....
A co robicie na odparzenie??????????, poza masciami..ja uzywam Sudocremu..Mateuszkowi bardzo odparzaja sie plecki od Pampersow....
i placzek biedny bo go parzy...wietrzymy mu pupke, smarujemy Sudocremem ale w te upaly to i tak wiele nie daje....
gluszek ja tez chce taka masc!!!! Nie mozesz sie wywiedziec co to za skladniki???
Mam kolejne pytanie, w co ubieracie maluszki w taki upal????, bo ja juz nie wiem co robic, zakladam body z krotkim rekawe i wydaje mi sie ze Mateuszkowi tez goraco....
Mam kolejne pytanie, w co ubieracie maluszki w taki upal????, bo ja juz nie wiem co robic, zakladam body z krotkim rekawe i wydaje mi sie ze Mateuszkowi tez goraco....
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
U mnia Klaudyś lubi się kąpać ale się drze jak się ją wyciagnie a dokładniej przy wycieraniu ręcznikiem. Na odparzoną dupcie Sudocrem dziś posmarowałam ją Sudocremem na twarzy tam gdzie miała potówki pół dnia mineło i krostki znikneły. W nocy tylko ze 2 razy się budzi położna mi ją kazała nie budzić bo ładnie Klauduś przybiera na wadze i pewnie jej starcza to co zje. Już 700gram przytyła
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Aniu 76 ja na odparzenia polecam tanno hermal- moja mała miała bardzo odparzoną dupcię- pomogło w expresowym tempie.Sprzedają to w aptekach bez recepty. Jak sie okazało Otylka jest uczulona na lanoline, wiec wszystkie produkty z tym składnikiem odpadają. Z dupcia odparzoną wyszła ze szpitala, a tam wlaśnie uzywaja swojego specyfiku, który ma w skladzie lanoline. Potem ja używałam chusteczek nawilżajacych z lanolina i też zaogniłam sprawe.
Podejrzewam, że ta szpitalna maść głuszka to wlaśnie ta, która akurat mojej małej zaszkodziła
Podejrzewam, że ta szpitalna maść głuszka to wlaśnie ta, która akurat mojej małej zaszkodziła
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
U mnie w 100% sprawdza sie bepanthen masc i oilatum krem do buzki - polecam !
reklama
Podziel się: