reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja naszych maluszków

my już chodzimi teraz w bluzie.. wczoraj było na prawdę ciepło i miałam wrażenie, że nawet w bluzie jej za gorąco :p

ja mam odwrotny problem, mieszkamy obecnie na poddaszu i jest strasznie gorąco a na dworze jeszcze o tej porze jest chłodniej niż u nas w mieszkaniu i też nie wiadomo jak sie ubrać :p a przebierać 10 razy to tez niefajnie :p

reklama
85justyna: nosi rozmiar 5? retyy a moja nadal 3 :p chyba mam najmniejsze dziecko z was wszystkich ;p;)))) a sleep&play jeszcze nie wypróbowałam, raz zmieniłam pieluszki na happy i szczerze tego żałowałam, ale musiałam dobrnąć do końca opakowania.. u nas najlepsze zwykłe pampersy ;p

KasikN82: ja mam własnie z nivea ten filtr 50, ale Majka jak wyszła posmarowana tym kremem pierwszy raz na takie silne słonce to i tak miała potem czerwona buźke, teraz juz jest ok, a jak słońce jest mniejsze to smarujemy sie jeszcze takim kremem na zime ze SKarbu Matki- tam jest filtr 20 i jest ok :)

reklama
Do góry