reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pielęgnacja naszych maluszków

My tez uzywamy sleep&play i je lubimy a zwlaszcza moj maz ( ciekawe czemu jak zmienia pieluche raz na trzy dni:szok:). Tak jak dzieczyny mowia ladnie pachna, wada to rzeczywiscie brak elastycznych bokow ale da sie przyzwyczaic:) Maja ich nie przesikuje.

reklama
my też na noc używany spleep i jestem zadowolona :) ładnie pachną i cena rozsądna ostatnio w kauflandzie za 30 zl były

jak dla mnie sleep&play są super tyle tylko, że ja ich używam dla starszej bo dalej siura w majty!! bo przy Darii to się boje,że mogą ją uciskać bo jednak w zwykłych pampkach te elastyczne boczki to większy komfort nie ma co zaprzeczać!!!

a mi jakoś sleep&play nie pod pasowały :-( nie dość że nie mają rozciągliwych boczków co dla mnie ma wielki minus , mały szybko je zapełnia i wtedy potwornie śmierdzą no ale tak jak Tosia napisała różnica cenowa jest ogromna...

asiek co do pieluch to nam sleep&play nie pasują, wolę huggisy (podobny przedział cenowy) ale na noc jednak królują zwykłe pampki

Ja ostatnio też dostałam 6 pieluch sleep&play i nie spodobały mi się. Dla mnie ten zapach jest okropny. No i na całą noc ledwo wystarczają. To już zdecydowanie bardziej wolę Babydream z Rossmanna.

przetestowałam sleep&play i szału nie ma... rossmanowskie znacznie lepsze a w tej samej cenie....
dzięki za odpowiedz dziewczynki :)

reklama
Nam dzisiaj przyszły pieluszki sleep&play(4szt). Na razie mały w jedna mały zaraz kupola strzelił wiec nie sprawdzona, druga załozyłam, zobaczymy czy nie przesika.

Do góry