reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja naszych maluszków

My tez uzywamy sleep&play i je lubimy a zwlaszcza moj maz ( ciekawe czemu jak zmienia pieluche raz na trzy dni:szok:). Tak jak dzieczyny mowia ladnie pachna, wada to rzeczywiscie brak elastycznych bokow ale da sie przyzwyczaic:) Maja ich nie przesikuje.

reklama
my też na noc używany spleep i jestem zadowolona :) ładnie pachną i cena rozsądna ostatnio w kauflandzie za 30 zl były

jak dla mnie sleep&play są super tyle tylko, że ja ich używam dla starszej bo dalej siura w majty!! bo przy Darii to się boje,że mogą ją uciskać bo jednak w zwykłych pampkach te elastyczne boczki to większy komfort nie ma co zaprzeczać!!!

a mi jakoś sleep&play nie pod pasowały :-( nie dość że nie mają rozciągliwych boczków co dla mnie ma wielki minus , mały szybko je zapełnia i wtedy potwornie śmierdzą no ale tak jak Tosia napisała różnica cenowa jest ogromna...

asiek co do pieluch to nam sleep&play nie pasują, wolę huggisy (podobny przedział cenowy) ale na noc jednak królują zwykłe pampki

Ja ostatnio też dostałam 6 pieluch sleep&play i nie spodobały mi się. Dla mnie ten zapach jest okropny. No i na całą noc ledwo wystarczają. To już zdecydowanie bardziej wolę Babydream z Rossmanna.

przetestowałam sleep&play i szału nie ma... rossmanowskie znacznie lepsze a w tej samej cenie....
dzięki za odpowiedz dziewczynki :)

reklama
Nam dzisiaj przyszły pieluszki sleep&play(4szt). Na razie mały w jedna mały zaraz kupola strzelił wiec nie sprawdzona, druga załozyłam, zobaczymy czy nie przesika.

Do góry