reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
U nas Huggisy się nie sprawdziły - baardzo często było mokre ubranko, a poza tym wydają mi się one jakieś takie... papierowe Wg mnie najlepsze są te nowe Pampers Premium Care. Teraz mamy Sleep&Play i w sumie są też w porządku. Innych na razie nie próbowaliśmy. Magi, ja też jestem ciekawa opinii tych pampków z Rossmana!
ja teraz też kupiłam huggisy bo nam się samochód popsuł i najbliżej do biedronki miałam a tam takie wielkie pudło tych pieluch było i wzięłam ale porażka:-(dokładnie tak jak marbuś mówi takie jakieś papierowe i sztywne i u nas też przeciekają!! co do pampersów z rossmana to prawdopodobnie są rewelacyjne ale sama ich nie używałam, moim zdaniem jednak orginalne pampersy są najlepsze!!!! aaa marbuś a te sleep&play'e mają rozciągliwe boczki??? bo kupiliśmy 5 dla blanki bo mniejszych nie było i one nie mają
Ja na początku używałam happy ale trafiłam na promocję pampersa i teraz jadę na pampersach ponieważ są bardziej rozciągliwe i nie uciskają maluszka tym bardziej że Kacper ma przepuklinę pachwinową i często mu wyskakuję taka wielka gula..
katoryba
Fanka BB :)
Cześć mamuśki,
Ja mam pytanie z innej beczki - czy któraś z Was prała rzeczy swoich maluchów w proszku Persil Sensitive (od urodzenia). Ja rodzę na dniach i w tym właśnie proszku wszystko prałam za radą siostry-mamuśki a ostatnio położna środowiskowa wypowiedziała się, że można prać tylko w Jelpie, Loveli, itp. bo one są typowo dla noworodków i radzi żebym wyprała wszystko jeszcze raz w którymś z nich. Ja sobie nie wyobrażam jeszcze raz prać i prasować wszystkich ciuszków, prześcieradeł, pieluch, itd. Co Wy na to?
Ja mam pytanie z innej beczki - czy któraś z Was prała rzeczy swoich maluchów w proszku Persil Sensitive (od urodzenia). Ja rodzę na dniach i w tym właśnie proszku wszystko prałam za radą siostry-mamuśki a ostatnio położna środowiskowa wypowiedziała się, że można prać tylko w Jelpie, Loveli, itp. bo one są typowo dla noworodków i radzi żebym wyprała wszystko jeszcze raz w którymś z nich. Ja sobie nie wyobrażam jeszcze raz prać i prasować wszystkich ciuszków, prześcieradeł, pieluch, itd. Co Wy na to?
katoryba, ja prałam wsio w zelu sensitiv i do tej pory piore i nim małemu nie jest i nie było. Mysle ze to chyba zalezy od maluszka jak bedzie reagował...a ten proszek/zel ma pozytywną opinie Centrum Zdrowia Dziecka. No i jest dla wrazliwej skóry dziecka itp. Moze połozna nie zna tego zelu/proszku i poleca tylko te co zna i sprawdzone przez nią samą.
Ania_86
katoryba, przygotowując wyprawke też prałam wszystko w loveli:-), jednak wszystkie proszki z dopiskiem "sensitive" równiez nadają się dla maluchów.Z tego co wiem to i jelp i lovela też potrafią uczulić takiego bobaska.
od ukończenia 1 miesiąca "miksuję" lovele ze zwykłym arielem i jest ok, ale Twój maluszek może nie tolerować tych proszków. wszystko wyjdzie "w praniu ":-)
od ukończenia 1 miesiąca "miksuję" lovele ze zwykłym arielem i jest ok, ale Twój maluszek może nie tolerować tych proszków. wszystko wyjdzie "w praniu ":-)
kalcha
Cześć mamuśki,
Ja prałam wszystko w Loveli bo to typowy dla dzieciaczka, na persil bym sie nie porwała
Beniaminka
Ja piore za rekomendacja naszej Sary wlasnie w persilu sensitive, pralam juz zanim mala sie urodzila, wszystko Ok :-)
reklama
Podziel się: