Hej u nas pobudka 7-8 śniadanko 150 ml koło 9-10 drugie śniadanko kaszka z owocami drzemka około 40 minut 11-12 zupka + mleko czas spania zależy od długości spaceru czyli jakaś 1-2h czasami 1h w domku jeszcze koło 15 180ml drzemka 15-30min po 17 180ml 15 minutowa drzemka po 18 koło 20 kąpiel kolacja 180ml z kleikiem i spanie koło 21
reklama
gosheek
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanko a propo kapieli??
Czy wy kapiecie wasze maluszki codziennie?? i czy po kapieli smarujecie czyms dzidzie?? Czym?? Bo ja do tej pory od urodzenia smaruje mala wciaz oliwka ale nie wiem czy to nadal konieczne i czy codziennie trzeba??? i do buzki jakie kremiki uzywacie i jak czesto smarujecie nimi buzke?? bo nie wiem czy za mocno tej mojej malej nie pacykuje...
Czy wy kapiecie wasze maluszki codziennie?? i czy po kapieli smarujecie czyms dzidzie?? Czym?? Bo ja do tej pory od urodzenia smaruje mala wciaz oliwka ale nie wiem czy to nadal konieczne i czy codziennie trzeba??? i do buzki jakie kremiki uzywacie i jak czesto smarujecie nimi buzke?? bo nie wiem czy za mocno tej mojej malej nie pacykuje...
Ania_86
My kąpiemy Lenkę codziennie, to taki nasz rytuał:-)
Do kąpieli emolium, a po krem specjalny również z emolium na miejsca zmienione przez AZS.
Wychodząc na spacer używamy kremu nivea na każdą pogodę lub ten kremik emolium
Do kąpieli emolium, a po krem specjalny również z emolium na miejsca zmienione przez AZS.
Wychodząc na spacer używamy kremu nivea na każdą pogodę lub ten kremik emolium
Joasia M
My kąpiemy Olka co drugi dzień w mleczku nivea, później balsamik nivea a teraz mąż kupił różowy z hippa. A na dwór krem nivea na każdą pogodę. Czasami jak ma taką suchszą buzię to w domu też mu posmaruję tym kremem. Oliwki nie używamy. Problemów ze skórą nie ma. Przez pierwszy miesiąc kąpaliśmy w emolium, bo skóra troszkę mu obłaziła ale pani doktor powiedziała, że jak ten problem się skończy to żeby zrezygnować z emolientów.
U nas podobnie jak u Asiek mleczko z Hippa i krem z nivea na kazda pogode.
Odnosnie jedzenia to widze, ze niektore dzieciaczki duzo mleczka wypijaja. U nas dopiero od kilku dni Antos jednarazowo zjada na noc około 200, a w dzien to roznie od 130 do 170. A wczesniej to tak 130 to max. Ale jak to moj tato mowi Antos je po to zeby zyc, ale za to moj maz zyje zeby jesc
Odnosnie jedzenia to widze, ze niektore dzieciaczki duzo mleczka wypijaja. U nas dopiero od kilku dni Antos jednarazowo zjada na noc około 200, a w dzien to roznie od 130 do 170. A wczesniej to tak 130 to max. Ale jak to moj tato mowi Antos je po to zeby zyc, ale za to moj maz zyje zeby jesc
gosheek
Dziekuje dziewczynki za odpowiedzi W takim razie oliwka u nas tez pojdzie w odstawke bo tak myslalam ze juz jej za duzo Kupie jakies mleczko lub balsamik
reklama
Beniaminka
Kąpiemy mała co drugi dzień w wanience, w pozostałe myjką, woda w miseczce i toaleta wieczorna bez moczenia całego ciałka. Do wanienki wlewamy oliatum, ale na zmiane z płynem Nivea (z oliwką do kapieli), po kapieli juz niczym, albo mleczko hippa co parę dni, pupa linomag lub nivea z cynkiem, buzia nivea nawilzajac, lub hipp nawilzajacy, oliwki nie stosujemy juz dawno, odkad poczytałam ze wysusza skóre. Mleczko hippa jest super, zreszta żel do kapieli także.
Podziel się: