reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pielęgnacja naszych maluszków

ataata a ja polecam thormentiol kuba po tej 2 tyg biegunce też siedzieć na tyłku nie mógfł nawet i ładnie sie to zagoiło poza tym tez pielegniarka ostatnio poradziła mi płynną parafinę

reklama
Ataata, no wlasnie mi sie tez wydaje, ze lepiej na czas gojenia z tych mokrych chusteczek zrezygnowac, bo one na poraniona skorke to chyba faktycznie za ostre sa (nawet te do wrazliwej skory). No i raczej oszusaj mokra pupe bez pocierania tylko dotykajac (nawet recznikiem papierowym, bo szybko wchlonie wilgoc)...Ale to w sumie na pewno wiesz;-)
Biedna Darunia....niech sie szybko goja te ranki!

Dziękuje Kochane za szybką pomoc. Dziś rano miałam właśnie wyruszyć do apteki najpierw po ten fiolet i cynk, a jak coś to po reszte poleconych przez was specyfików, ale szok, dziś rano zciągłam Darusi pieluche po nocy i co?? Już niema zaczerwienienia, a jeszcze woczoraj było straszne, są tylko takie pryszczyki zostały, ale już jest tego o połowe mniej tqakże chyba zaczyna zchodzić. Ale sie ciesze:-)

atatta super ze sie poprawilo Darusi
a ja wam powiem ze kupilismy teraz malej pileluchomajtki pampers 52szt za 46 zl to taniej wychodzi niz te z rosmana i sa o niebo lepsze ale,,,, mala dostala uczulenia:( i niewiem dlaczego uzywa jeszcze tych na rzepy pampersa i nic po niech nie ma a po tych pieluchomajtkach cala pipka czerwona i pachwinki az takie jakby krosteczki no ale 2 dni i juz ani sladu po nich i dalej stosujemy te pioeluchomajtki moze sie musialaprzyzwyczajic?? niewiem w kazdym badz razie polecai i ostrzegam zeby kupic jak cos te od 15 kg w zwyz bo nasza mala wazy 10,700 i te do 15 sa zamale tak jakby:o

Elcia-mówisz o tych pampers progress (czy jakoś tak?) chciałam kupić Kubie ostatnio ale nie było rozmiaru....-dzięki za radę co do rozmiaru.-nasz ma przeszło 12kg.więc dobrze wiedzieć-bo po co kasę na darmo wywalić :tak:

my teraz mieliśmy te z biedronki-DADA-wychodziły po 50gr.za sztukę bo promocja była.i też bardzo dobrze Kuba je toleruje.nie ma zaczerwienienia itp.fajne są bo mają takie rzepy jak pampery.

Kasiamaj dziekuje Ci kochana za podanie nazwy tej emulsji:tak::tak:broblemy z krostkami i czerwonymi policzkami znieknęły:tak:dzieki!:-)

dziewczyny od chłopaków co robicie z tymi siusiakami wkońcu ściagać ten napletek czy nie próbujemy tam co jakis czas ale to za bardzo nie schodzi boje sie mocniej żeby mu krzywdy nie zrobić nie wiem jak to powinno wyglądać

Grzechotko-już Ci piszę -po wizycie u urologa na której ostatnio bylismy- wiem że nie wolno ściągać- facet powiedział nam że jak będziemy to robić to spotkamy się na zabiegu!!! od ściąganie robi się stulejka! -kazał tylko podczas kąpieli ściągnąć tyle żeby było widać ujście cewki moczowej-czyli tylko taką kropeczkę siusiaczka. i my się tego trzymamy.następną wizytę mamy w maju. do kontroli.

reklama
Do góry