reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Iga u nas też nivea idzie w odstawkę..
niki222
Ja też mam z rossmanna ten kremik i Maja nie ma po nim uczulenia.W ogóle kosmetyki z rossmanna nam służą.
Dziewczyny, czym smarujecie teraz buźkę maluchów na spacery? Dalej kremem na zimę, a może juz na lato? I jaki krem na lato polecacie?
Ja sie pryznaje, ze wogole niczym Milence buzi nie smaruje, bo zapominam... A mam krem Nivea na kazda pogode, ale nieuzyty ani raz :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja uzywam musteli kremik jest swietny. Bambino tez mam ale gorzej sie smaruje. A mustelka tak ładnie pachnie
a na lato mam Avene +50. Troche drogawy ale i mnie sie troche skapnie
a na lato mam Avene +50. Troche drogawy ale i mnie sie troche skapnie
renna
Ja też mam Mustele, ale na zimno. I też często zapominam smarować. Jak były mrozy to jeszcze pamiętałam, a teraz juz nie bardzo. Ale dziś jak byliśmy na spacerku to tak słonko świeciło Młodemu na twaryczkę, że wypadałoby już powoli pomyśleć o jakimś filtrze.
Marciaa ten kremik Avene to taki specjalny dla dzieci, czy normalny tylko z wysokim filtrem?
Marciaa ten kremik Avene to taki specjalny dla dzieci, czy normalny tylko z wysokim filtrem?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
normalny w sumie. Farmaceutka powiedziala ze dzieci moga uzywac bo jest dobry. Mam do cery wrazliwej
reklama