Kingolinka
Fanka BB :)
ehh no wlasnie pomysle o tym chociaz drugi lekarz w mojej przychodni ktory przyjmuje jest wogole do bani
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sorki za głupie pytanie...jak robicie tę kąpiel z krochmalem????
gotujecie cos a'la kisiel z samej mąki ziemniaczanej i wlewacie do wanienki????
bo moją wysypało na buźce strasznie i troszke na szyjce...reszta ciałka okej
Chyba jednak trądzik. Tylko, że coraz więcej tego paskudztwa. Malutka ma już całe czółko, policzki i nosek w malutkich krosteczkach.
Słuchajcie kobitki!! U nas czasami pojawiały się odparzenia na pupie mimo stosowania najrozniejszych spoecyfikow. I wreszcie doszłam z połozna od czego!!! OD chusteczek HUggies!!!! Wiec ostrzegam jesli stosujecie i pojawiaja sie odparzenia to jest glowny winowajca!!! Połozna powiedziala mi dzis ze coraz czesciej slyszy ze Huggiesy robią takie badziewia na pupkach Bąbli!!